Activ’, ook bekend als sport- en cultuurcheque, is een onlinereservatieplatform voor sportieve en culturele activiteiten. Met deze moderne tool moedigen bedrijven hun medewerkers eenvoudig aan om aan sport en cultuur te doen. Kinderkampen plannen kan er ook, iets waar werknemers zich tijdens de schoolvakanties wel eens het hoofd over breken.
Dit extralegale voordeel laat de begunstigden profiteren van meer nettokoopkracht en interessante aanbiedingen voor een jaarabonnement of andere activiteiten.
Activ’ is vijftien maanden lang geldig, van 1 juli van het lopende jaar tot en met 30 september van het jaar daarop.

De voordelen van Activ'

Werkgever

Versterk de band tussen uw medewerkers en bevorder hun mentale en fysieke welzijn met behulp van sportieve en culturele activiteiten.
Een werknemer met een actieve levensstijl is 12% productiever en 27% minder afwezig door ziekte dan een werknemer met een sedentaire levensstijl.
Bron: Alberta Centre for Active Living

Meer weten

Werknemer

Naast de sportieve en culturele activiteiten die uw werkgever u aanbiedt, heeft u zelf ook toegang tot tal van andere culturele, sportieve en ontspanningsactiviteiten aan dezelfde goede voorwaarden. En dat allemaal via een modern onlinereservatieplatform, dat zelfs op uw smartphone werkt! Gedaan met papieren cheques die verloren kunnen raken.

Meer weten

Handelaar

Trek nieuwe klanten aan door gebruik te maken van het Activ’ reservatieplatform.

Meer weten

Wat kunnen we met activ’ reserveren?

Een yogasessie, een concert, een tenniswedstrijd, een tentoonstelling …
Maak zelf uw keuze uit een ruime waaier aan sportieve, culturele en ontspanningsactiviteiten en laad uw batterijen op.
En waarom nodigt u ook niet enkele collega’s uit?

 

Lees er alles over

een uitgebreid en gevarieerd aanvaardingsnetwerk

Uw Activ’ voordeel biedt u eindeloos veel mogelijkheden. Op het Activ’ netwerk zijn meer dan 5.000 sportieve, culturele en ontspanningsactiviteiten, evenementen en kinderkampen te vinden. Denk maar aan Oxygen Fitness, Body Training Studio, Martin’s Hotels, de 20 km van Brussel, Air Games, Ecotrail, MuseumPASS en nog veel meer.

 

ontdek ons netwerk

en volgens DE wet?

Zowel voor de werkgever als de werknemers is het extralegale voordeel Activ’ 100% vrijgesteld van sociale bijdragen. Werknemers betalen er bovendien geen belastingen op.
Een werkgever kan zijn werknemers een sport- en cultuurbudget van tot wel € 100 per jaar aanbieden.
Activ’ is vijftien maanden lang geldig, van 1 juli van het lopende jaar tot en met 30 september van het jaar daarop. Reserveer meteen, zodat uw werknemers zo lang mogelijk genieten van hun voordelen.
Raadpleeg de andere wettelijke bepalingen inzake Activ’.

 

Meer weten