Sport-, cultuur- en ontspanningstips

Op het Activ’ platform is een ruime waaier aan sportieve, culturele en ontspanningsactiviteiten en kinderkampen te vinden. U kunt er zelfs sportevenementen reserveren. Er is dus echt voor ieder wat wils. Hieronder sommen we een paar ideeën op om met Activ’ het beste uit uw extra koopkracht te halen. En als u dat wilt, kunt u bijbetalen en een jaarabonnement afsluiten of nog tal van andere activiteiten reserveren voor onklopbare prijzen.Sportclubs

Als u alleen moet sporten, is de motivatie vaak ver te zoeken. Probeer daarom zeker eens om met collega’s of vrienden te sporten, want dat motiveert! Toch gaat het niet alleen om motivatie. In groep sporten versterkt ook uw sociale relaties en geeft u een beter gevoel. Schrijf u samen met collega’s in bij een van onze partnerclubs en spreek af om samen te sporten na het werk!


Ontdek de sportclubs in uw buurt

Groepssport

Bent u net als uw collega’s gebeten door tennis, badminton, hockey, rugby, basketbal, volleybal of voetbal?
Dat komt goed uit, want het Activ’ platform biedt tal van mogelijkheden om in groep te sporten.
Spreek dus snel af met uw collega’s en reserveer uw volgende trainingssessie.
Want sporten is goed voor lichaam én geest!


Ontdek onze partners in uw buurt

Sportevenementen

Bent u een doorgewinterde sporter of houdt u het liever casual? Dat maakt eigenlijk niet uit, want een sportieve uitdaging gaat u vast niet uit de weg. De 20 km van Brussel, de Air Games, de City Run of zelfs triatlons: in België en ver daarbuiten worden tal van sportevenementen georganiseerd. Klaar om uw grenzen te verleggen? 3, 2, 1 … Start! Schrijf u op het Activ’ platform in voor uw volgende uitdaging!


Ontdek de sportevenementen in uw buurt

Welzijn

Sporten geeft een erg goed gevoel, dat weet u vast al. Maar zorg dragen voor uw lichaam en geest doet u niet alleen door aan sport te doen. Genieten van een massage, even relaxen in een kuuroord of uzelf verwennen met een gelaatsverzorging … Achteraf voelt u zich gegarandeerd beter in uw vel. Geniet van een ontspannend moment en laad uw batterijen op bij een van onze partners.


Ontdek de schoonheidssalons in uw buurt

Cultuur

Bij Activ’ denken we ook aan uw culturele leven. Boeken, musea, concerten, dierentuinen, pretparken … U vindt vast iets om uw vrije tijd mee te vullen, een van uw passies te beleven of op culturele ontdekkingstocht te gaan!  Al deze activiteiten geven uw creativiteit en enthousiasme een boost.
Profiteer ervan en geniet van deze culturele topmomenten!


Ontdek onze partners in uw buurt

Kinderkampen

Tijdens de schoolvakanties zitten ouders vaak met de handen in het haar. Een kinderkamp komt dan als geroepen. Zo scherpen uw kinderen al spelend tal van vaardigheden aan! Sport, natuur, koken, knutselen, … U kunt het zo gek niet bedenken of er bestaan kampen voor! Ontdek alle kampen op één platform. Dankzij Activ’ vindt u eenvoudig en snel een kamp dat vast in de smaak valt bij uw kinderen!


Ontdek onze partners in uw buurt

Maar dat is nog niet alles!

Is uw jaarbudget voor Activ’ al opgebruikt? Geen nood, u kunt het Activ’ platform gewoon blijven gebruiken! Waarom? Omdat u op het platform continu onklopbare prijzen vindt voor allerhande culturele, sportieve en ontspanningsactiviteiten. U kunt zelfs bijbetalen en zo een jaarabonnement afsluiten bij uw sportclub. Dankzij het Activ’ platform krijgt uw koopkracht een extra boost. Profiteer ervan!

Waar wordt het Activ’ voordeel aanvaard?

U weet nu wat Activ’ allemaal te bieden heeft, maar bij welke bedrijven kunt u terecht? Ontdek hier het Activ’ netwerk in België.