Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Bent u geïnteresseerd in extralegale voordelen, zoals het cafetariaplan, mobiliteitsbudget, maaltijdcheques, en meer? Het is zeker een boeiend onderwerp, maar het vinden van duidelijke en juiste antwoorden kan soms een uitdaging zijn.

Maak u geen zorgen, want wij hebben geweldig nieuws voor u. Monizze stelt met trots Alix voor, uw gloednieuwe HR-assistent, speciaal ontworpen met artificiële intelligentie om al uw vragen over extralegale voordelen te beantwoorden.

Wie is Alix?

Alix is uw gratis HR-assistent, gevormd door de kracht van AI. Ze heeft een schat aan kennis en verzamelt alle bestaande wetgeving om u in enkele seconden nauwkeurig antwoord te geven op al uw vragen over extralegale voordelen.

Waar vindt u Alix?

Voorlopig is Alix exclusief beschikbaar voor onze Monizze-klanten. U kunt haar gratis vinden in uw klantenzone, waar ze klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen het maximum uit extralegale voordelen te halen.

  1. Log in op uw klantenzone
  2. Klik op het tabblad “Alix HR-assistent” in het menu of op de banner op de startpagina
  3. Stel haar nu al uw vragen

Hoe gebruikt u Alix?

Het is eenvoudig! Start gewoon een gesprek en geef haar voldoende context. Ze staat te popelen om u te helpen, maar onthoud dat ze alleen weet wat u haar vertelt. Wees zo precies mogelijk, want Alix kan alleen antwoorden op basis van de informatie die u verstrekt.

U kunt haar vragen stellen over diverse onderwerpen, zoals het mobiliteitsbudget, het cafetariaplan, maaltijdcheques, aandelenopties, fietsvergoedingen, en nog veel meer.

Waarom hebben we Alix gecreëerd?

Centraal in onze missie is het vereenvoudigen van de toegang voor bedrijven tot extralegale voordelen. Deze missie wordt gedreven door de overtuiging dat toegang tot kennis essentieel is. We willen HR-managers en leidinggevenden helpen gemakkelijk antwoorden te vinden op hun vragen over extralegale voordelen, die vaak verspreid zijn over verschillende wetgevingen, en deze kennis toe te passen op hun specifieke situatie.

Een veelvoorkomende hindernis die HR-managers en leidinggevenden tegenkomen, is het gebrek aan tijd, kennis en middelen om dieper in te gaan op extralegale voordelen. Monizze erkent dat een beter begrip van het onderwerp en het gemakkelijk vinden van antwoorden op juridische vragen essentiële stappen zijn om voordelige oplossingen voor werknemers te implementeren.

Kan ik feedback geven?

Zeker weten! We moedigen zelfs feedback aan. U kunt uw mening rechtstreeks delen op de Alix-pagina in uw klantenzone, via de blauwe knop met “Feedback”. De Alix-pagina vindt u door op “Alix HR-assistent” te klikken, aan de rechterbovenkant van uw scherm.

Uw input helpt ons om Alix continu te verbeteren

 

Met de introductie van Alix maakt Monizze het eenvoudiger dan ooit voor bedrijven om de voordelen van extralegale voordelen te benutten. Met een gebruiksvriendelijke interface en een schat aan kennis tot uw beschikking, staat Alix klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het optimaliseren van uw extralegale voordelen.

Dus waar wacht u nog op? Probeer Alix vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om het maximum uit uw HR-strategie te halen.

Het is belangrijk op te merken dat Alix geen juridisch advies geeft. Ze is eerder een handig hulpmiddel om u te begeleiden door de soms complexe wereld van extralegale voordelen.

De laatste update wordt altijd aangegeven op de Alix-pagina in uw Klantenpagina.