Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Blog

4 stappen naar meer financiële ruimte

#Werkgever

Wilt u als werkgever meer doen met uw huidige budget? Overweeg de voordelen van maaltijdcheques. Naast het verlagen van uw belastbare basis, bieden ze een kostenefficiënte manier om uw werknemers te belonen. Het is namelijk 57% goedkoper dan een loonsverhoging. Ontdek in vier stappen hoe u meer financiële ruimte creëert voor uw bedrijf met behulp van de extralegale voordelen van Monizze. 

Waarom creëren maaltijdcheques meer financiële ruimte voor uw bedrijf? 

Zowel werkgevers als werknemers genieten van fiscale voordelen. Maaltijdcheques verminderen de belastbare basis omdat ze 100% vrijgesteld zijn van sociale bijdragen.  

Voor werkgevers betekent dit dat ze geen socialezekerheidsbijdragen moeten betalen over het bedrag dat wordt uitgegeven aan maaltijdcheques. En de maaltijdcheques die de werknemers ontvangen, worden niet belast zoals loon. Zij betalen dus geen inkomstenbelasting. Hierdoor zijn maaltijdcheques 57% goedkoper in vergelijkking met een gelijkwaardig loon. 

Maaltijdcheques zijn niet alleen een manier om belastingen te optimaliseren, maar ook een manier om uw werknemers te belonen en te motiveren. 

 Stap 1: toon uw interesse 

Bent u klaar om uw financiële slagkracht te vergroten? U hoeft enkel uw interesse te tonen, wij doen de rest voor u! Toon uw interesse in maaltijdcheques en uw bereidheid om samen te werken met Monizze.  

Ik heb interesse 

Stap 2: persoonlijke begeleiding van Monizze 

Bij Monizze nemen we het vanaf hier over. Onze toegewijde salesvertegenwoordiger zal een op maat gemaakte offerte voor u samenstellen en indien gewenst uw account bij Monizze aanmaken.  

Geeft u al cheques via Pluxee of Edenred? Overstappen is gemakkelijk(er)! Het is kosteloos, onze vertegenwoordiger regelt alles in uw plaats. Het wordt tijd voor een eenvoudigere oplossing. Bij Monizze krijgt u altijd binnen de 3 beltonen iemand aan de lijn. 

Bovendien krijgt u een persoonlijke accountmanager die altijd voor u klaarstaat. Gedaan met administratie dankzij geautomatiseerde bestellingen en nieuwe innovatieve digitale oplossingen. Concentreer u op wat echt belangrijk is, uw bedrijf en groei. 

Stap 3: betaalkaarten en cheques bestellen 

Onze salesvertegenwoordiger helpt u met uw eerste bestelling van maaltijdcheques en/of het instellen van de automatische bestellingen. De maximale zichtwaarde van de maaltijdcheque is €8/dag per werknemer. Bij Monizze kunt u ook terecht voor andere voordelen zoals ecocheques, cadeaucheques en sport- en cultuurcheques. Met een 100% geoptimaliseerd loonpakket maximaliseert u niet alleen de koopkracht voor uw werknemers, maar ook de financiële ruimte van uw bedrijf. 

Stap 4: gemak en ondersteuning 

Uw werknemers ontvangen hun Monizze-kaarten binnen de 10 werkdagen. Wij versturen hen ook nuttige documentatie zoals hoe ze hun kaart kunnen activeren en alles over de Monizze-app.  

Met toegang tot ons digitale platform en snelle ondersteuning, zorgen wij ervoor dat u altijd in controle bent. Eventuele vragen? Wij antwoorden altijd, zonder wachttijden of keuzemenu’s. Probeer het maar! 

 

Door te kiezen voor maaltijdcheques van Monizze, kunt u niet alleen de financiële ruimte van uw bedrijf vergroten, maar ook de tevredenheid van uw werknemers verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op of boek een vrijblijvend gesprek in en ontdek hoe wij u kunnen helpen.