Het aanvaardingsnetwerk

Met de oplossingen van Monizze kunt u uw koopkracht op een voordelige manier vergroten. Voeding, ecologische artikelen, sportieve of culturele activiteiten en andere producten die het voorwerp kunnen zijn van een geschenk van uw werkgever: de mogelijkheden zijn eindeloos en dat komt vooral doordat Monizze ruim wordt aanvaard. Welke handelaars aanvaarden onze Monizze dan? In welke winkels wordt Monizze geaccepteerd als betaalmiddel?

 

Hoe kan ik een handelaar vinden die Monizze aanvaardt?

Momenteel aanvaarden duizenden handelszaken en restaurants Monizze. Waar vindt u hen?

  • Via het menu “Ons netwerk” hierboven. Daar kunt u een postcode invullen en vervolgens klikken op “Zoeken”.
  • Via onze mobiele app, beschikbaar voor iOS en Android.

 

Ka ik mijn cheques in het buitenland gebruiken?

Elk land heeft zijn eigen wetgeving rond extralegale voordelen. De toekenning van de Monizze-kaart is dan ook onderworpen aan de regels die in België van kracht zijn. De kaart kan dus niet in een ander land worden gebruikt.

 

Hoe kan ik een handelaar aanbevelen die Monizze nog niet aanvaardt?

Aanvaardt uw favoriete handelaar de maaltijdcheques van Monizze nog niet? U kunt ons handelszaken aanbevelen die u in ons aanvaardingsnetwerk wilt zien verschijnen. Hoe? Wij geven u daarvoor 2 mogelijkheden:

  • In onze mobiele app selecteert u een winkel die op de kaart grijs aangeduid is. Klik vervolgens op “Stel deze handelaar voor” en bevestig uw aanvraag.
  • Op de welkomstpagina van uw klantenzone myMonizze klikt u op de oranje knop “Handelaar voorstellen”. Vul op de volgende pagina het adres van de betreffende handelaar in en klik op “Zoeken”. De winkel verschijnt daarna in het grijs op de kaart. Selecteer die en klik op “Stel deze handelaar voor”. Vervolgens wordt uw aanvraag verzonden.

Na de indiening van uw voorstel nemen wij contact met uw handelaar op om hem ervan te overtuigen om de Monizze-kaart als betaalmiddel te aanvaarden.

Wenst u een activiteit te boeken in een organisatie die nog niet op het Activ’ platform staat?

Heel eenvoudig! Klik op de rubriek ‘Een activiteit voorstellen’ en vul het contactformulier in met de naam en de contactgegevens van de organisatie.

Wij nemen contact op met die organisatie en voegen die aan het Activ’ platform toe.

 

 

Vindt u geen antwoord op uw vraag over het aanvaardingsnetwerk van Monizze? Neem contact met ons op.