FAQ

Hoe kunnen wij u als werknemer helpen met uw Activ’ cheques?

Verfijn uw zoekopdracht

Hoe kan ik een activiteit laten terugbetalen via mijn Activ’ cheques? 

Hebt u onlangs met een andere betaalmethode betaald voor een activiteit die in aanmerking komt voor de sport- & cultuurcheques?

U kunt uw Activ’-saldo gebruiken om een terugbetaling aan te vragen. Om dit te doen, selecteer een activiteit met het “terugbetaling” icoontje op het platform. Klik op “Ticket toevoegen” onder “Terugbetalingsaanvraag” om een beeld van uw ticket te uploaden. U vult wat extra informatie in vooraleer uw Activ’- saldo gedebiteerd wordt en het bedrag van uw ticket op uw bankrekening wordt gestort.

Als de activiteit waarvoor u terugbetaald wilt worden nog niet beschikbaar is op Activ’, kunt u het tabblad “Een activiteit voorstellen” gebruiken om een aanvraag in te dienen.  

Hoe kan ik een activiteit voorstellen die nog niet op het Activ’-platform staat?

Wenst u een activiteit te boeken via een organisatie die nog niet op het Activ’ platform staat?  

Heel eenvoudig! Klik op de rubriek ‘Een activiteit voorstellen’ en vul het contactformulier in met de naam en de contactgegevens van de organisatie.  

Wij nemen contact op met die organisatie en voegen die aan het Activ’ platform toe.  

Hoe krijg ik toegang tot het Activ’ platform?

Het Activ’ platform is toegankelijk vanuit de Monizze-app of uw online MyMonizze-account. Log in en klik vervolgens op de blauwe Activ’ knop. Voor alle vragen met betrekking tot het Activ’ platform zelf, vindt u een specifieke FAQ onderaan de homepage van het platform.  

Hoelang zijn Activ’ cheques geldig? 

Sport- en cultuurcheques zijn vanaf 1 juli 2024 steeds 15 maanden geldig vanaf de ontvangstdatum. Zijn ze vervallen? Dan kan u ze eenmalig reactiveren voor 3 maanden. 

Tijdens de geldigheidsduur blijft u genieten van de kortingen op ons Activ’ platform, ook als uw toegekende budget opgebruikt is. Dan betaalt u gewoon met een eigen betaalmiddel. 

Wat kan ik kopen met Activ’ cheques?

Met Activ’ cheques boekt u sport-, culturele en ontspanningsactiviteiten via ons Activ’ platform. Er is een brede waaier activiteiten beschikbaar zoals deelname aan sportactiviteiten en -evenementen, bioscoop- of theaterbezoeken, concerten en festivals, recreatie- en dierenparken, museums en excursies, spa en welzijn, …  

Ontdek ons Activ’ netwerk hier.

Waar kan ik betalen mijn Monizze Activ’ cheques? 

Activ’ cheques kunnen uitsluitend worden gebruikt op ons Activ’-platform. U kan dus niet via uw Monizze-kaart betalen met Activ’ cheques. Activ’ is ons online platform voor het boeken van sport- en cultuuractiviteiten.  

Ontdek ons Activ’ netwerk hier.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Contacteer onze experts