Trek meer klanten aan dankzij de nieuwe koopkrachtpremie

Open uw deuren naar meer koopkracht en verhoog uw omzet!

De koopkrachtpremie is bedoeld om de lokale Belgische economie een hart onder de riem te steken. Werknemers krijgen een financiële boost tot €750 om essentiële voedingsproducten of ecologische producten en diensten te kopen.

Te aanvaarden zoals maaltijd- en ecocheques!

De koopkrachtpremie kan gebruikt worden bij alle Belgische handelszaken die maaltijd- en/of ecocheques aanvaarden. De premie kan gebruikt worden voor de aankoop van bijvoorbeeld tweedehandsproducten, ecologische producten of diensten en voedings- en bioproducten.

Hoe aanvaardt u de koopkrachtpremie?

Om de koopkrachtpremie van Monizze te aanvaarden hoeft u geen extra stappen te ondernemen. Het is hetzelfde proces als het aanvaarden van maaltijd- en ecocheques.

  • Wanneer een klant voedingsproducten met de koopkrachtpremie wil betalen, verwerkt u deze zoals een aankoop met maaltijdcheques
  • Wanneer een klant ecologische producten wil betalen, verwerkt u deze zoals een aankoop met ecocheques
700 000
dagelijkse gebruikers

Aanvaardt u Monizze nog niet in uw handelszaak?

De koopkrachtpremie is de ideale gelegenheid om de diensten van Monizze te ontdekken:

  • Open uw deuren voor meer dan 700.000 gebruikers
  • Geen activerings- of abonnementskosten
  • Uitstekende klantenservice zonder wachtmuziek of keuzemenu’s
  • Geen papierwerk: 100% automatisering
  • Extra zichtbaarheid
  • Binnen 15 werkdagen is de activatie met uw terminalleverancier voltooid

Informatiefiche: hoe de koopkrachtpremie aanvaarden

De algemene toelatingsvoorwaarden van de koopkrachtpremie

FAQ

Hoe weet ik of ik de koopkrachtpremie kan aanvaarden in mijn handelszaak?

Aanvaardt u al Monizze maaltijd- en/of ecocheques? U aanvaardt automatisch ook de koopkrachtpremie. U hoeft dus niets meer te doen om de premie te kunnen aanvaarden. Aanvaardt u onze maaltijd- en/of ecocheques nog niet, maar u verkoopt wel producten of diensten die ervoor in aanmerking komen? U kunt zich bij Monizze aansluiten via deze link

Wat moet ik doen om de koopkrachtpremie van Monizze te aanvaarden?

Als uw handelszaak reeds maaltijd- en/of ecocheques aanvaardt, hoeft u geen extra stappen te ondernemen om de koopkrachtpremie te aanvaarden. Wanneer uw klant wil betalen met de koopkrachtpremie voor voedingsproducten, aanvaardt u deze via de knop voor maaltijdcheques. Wanneer uw klant wil betalen met de koopkrachtpremie voor ecologische producten of diensten, aanvaardt u deze via de knop voor ecocheques. 

Wat moet ik doen als een klant specifiek vraagt om met de koopkrachtpremie te betalen?

Wanneer uw klant specifiek vraagt om met de koopkrachtpremie te betalen, dan verwerkt u de transactie zoals u dat zou doen met maaltijd- of ecocheques. Als uw klant voedingsproducten met de koopkrachtpremie wenst te kopen, verwerkt u deze zoals een aankoop met maaltijdcheques (u drukt op de knop voor maaltijdcheques). Als uw klant ecologische producten met de koopkrachtpremie wenst te kopen, verwerkt u deze zoals een aankoop met ecocheques (u drukt op de knop voor ecocheques).

Dealzz: ons voordelenplatform met de beste koopjes

Ontdek

Uw Monizze-app heeft een nieuwe look én functionaliteiten

Download