Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Het Vlaamse en Belgische Webwinkel label is een initiatief dat de lokale consumptie ook online wil bevorderen. Dat doen ze door een label toe te kennen aan webshops die aan bepaalde criteria voldoen: een Belgische BTW-nummer en een fysiek adres in ons land hebben, maar ook bereikbaar zijn in de verschillende Belgische landstalen, bijvoorbeeld. De volledige lijst van criteria vindt u op de Vlaamse Webwinkel-website.

De lokale en digitale economie bevorderen

Een samenwerking tussen Vlaamse Webwinkel en Monizze is voor ons logisch: beide actoren promoten lokale consumptie binnen een digitaliserende maatschappij.

De verschillende betaaloplossingen van Monizze (maaltijd-, eco en cadeaucheques) kunnen enkel in België besteed worden, om te goede te komen aan onze lokale economie. Omdat Belgen steeds vaker online kopen – en zeker sinds de pandemie – zet Monizze zich verder in om het grootste netwerk van webshops aan te bieden waarin mensen hun cheques kunnen uitgeven. Digitale innovatie is voor ons een kernwaarde. Daarom leggen we graag verbanden met verschillende entrepreneurs in de digitale wereld.

Al de webshops in ons netwerk zijn actief in België. Uw aankopen steunen dus de boomende Belgische e-commerce sector. Dankzij ons partnerschap met Vlaamse Webwinkel hopen we ons aanvaardingsnetwerk van meer dan 100 webshops nog te zien groeien en onze impact op de lokale economie te verveelvoudigen.

Zoek voor het label

Als klant kunt u de lijst van webwinkels die uw Monizze-cheques aanvaarden bezoeken. Als u op een van deze webshop het label van Vlaamse/Belgische webwinkel ziet, weet u dat deze webshop veilig, betrouwbaar en ook Belgisch is! U kunt uw aankopen in alle vertrouwen doen.

Bent u een handelaar met uw eigen webshop? Vraag dan het Vlaamse of Belgische webwinkel label aan! Zo toont u uw klanten dat uw winkel voor lokale consumptie staat, en geniet u ook van verschillende voordelen die door onze partner aangeboden zijn!