Blog

Automatische bestellingen voor zelfstandige bedrijfsleiders

#Werkgever

#Zelfstandige bedrijfsleider

Zelfstandige bedrijfsleiders staan voor de constante uitdaging om efficiëntie te vergroten en processen te optimaliseren. Een aspect hiervan is het beheer van bestellingen. Bij Monizze begrijpen we het belang van een vlot en geautomatiseerd bestelproces voor zelfstandige bedrijfsleiders die niet via een sociaal secretariaat hun cheques bestellen. Daarom is het interessant om de voordelen van automatische bestellingen te verkennen in vergelijking met traditionele manuele bestellingen, specifiek afgestemd op uw behoeften als zelfstandige bedrijfsleider.

Wat zijn de voordelen van automatische bestellingen? 

Door automatische bestellingen voor Monizze-cheques te implementeren, geniet u van aanzienlijke voordelen: 

 • Minimalisering van mogelijke fouten die kunnen optreden bij handmatige bestellingen 
 • Concentratie op uw kernactiviteiten in plaats van administratieve taken 
 • Aanzienlijke tijds- en kostenbesparing 
 • Verhoogde nauwkeurigheid bij het beheren van uw voordelen 
 • Tijdige oplading van uw Monizze-cheques

Hoe activeer ik de automatische bestelling bij Monizze? 

Kan uw sociaal secretariaat uw cheques niet bestellen? Dan is het interessant om de automatische bestelling bij Monizze te activeren.

 1. Kies eerst in het tabblad “Bestellingen” het type cheque waarvoor u de automatische bestelling wilt activeren  
 2. Klik op de optie “Automatische bestelling” 
  • Kies de datum waarop u wilt dat de cheques automatisch worden besteld 
  • Kies de laatste maand van uw fiscaal jaar  
  • Vul de zichtwaarde en het aantal cheques in  
 3. Bekijk uw facturen in het tabblad “Facturen” 

Tip: Activeer de automatische bestelling voor 11 maanden, met 20 cheques per dag. Hebt u meer dan 220 dagen gewerkt? Dan kunt u op het einde van uw fiscaal jaar handmatig een extra bestelling plaatsen. 

Psst! Wilt u een stap verder gaan in de automatisatie? Lees ons blogartikel over de domiciliëring en ontdek hoe u dankzij een geautomatiseerd betalingsproces kunt genieten van financiële gemak. 

Manuele bestellingen: het belang van menselijke interventie 

Hoewel automatische bestellingen de efficiëntie verhogen, is het belangrijk om de rol van menselijke interventie niet over het hoofd te zien. Manuele bestellingen bieden zelfstandige bedrijfsleiders de flexibiliteit om onverwachte situaties aan te pakken en snel te reageren op veranderende omstandigheden. Bij Monizze kunnen klanten met complexe bestellingen of specifieke vereisten genieten van aanpassingen op maat. 

Hoe bestel ik manueel cheques? 

 1. Plaats een bestelling via het tabblad “Bestellingen” 
  • Kies het type cheque dat u wilt betellen 
  • Vul de zichtwaarde en de hoeveelheid in  
  • Kies de laaddatum van de cheques 
  • Controleer de verschillende kosten  
  • Betaal via bankoverschrijving 
 2. Bekijk uw facturen in het tabblad “Facturen” 

Focus op uw kernactiviteiten dankzij automatische bestellingen 

Automatische bestellingen lijken de toekomst te zijn, maar het vinden van de juiste balans is cruciaal. Monizze gelooft in een geïntegreerde aanpak waarbij automatisering wordt gecombineerd met menselijke expertise. Dit garandeert maximale efficiëntie en klanttevredenheid, onze belangrijkste doelstellingen. 

Door automatische bestellingen te gebruiken voor routineuze taken en manuele bestellingen voor uitzonderlijke situaties, kunt u genieten van het beste van beide werelden. Dit leidt niet alleen tot operationele optimalisatie, maar ook tot een verbeterde klantbeleving. 

Daarom raden wij ook aan om de automatische bestelling van uw cheques te activeren voor 11 maanden, met 20 cheques per dag. Indien u kunt aantonen dat u meer dan 220 dagen hebt gewerkt, kunt u op het einde van uw fiscaal jaar handmatig nog een extra bestelling van cheques plaatsen. 

Emeline legt uit hoe u uw cheques bestelt

Een gebalanceerde aanpak, waarbij automatisering en menselijke expertise elkaar aanvullen, is de sleutel tot succes in het streven naar een soepele en klantgerichte bestelervaring bij Monizze. Dankzij automatische bestellingen genieten zelfstandige bedrijfsleiders van een geavanceerd systeem dat efficiëntie en kostenbesparingen oplevert.