We streven in onze digitale samenleving allemaal naar gemak en efficiëntie, ook bij het betalen van facturen. Bij Monizze hebben we dit verlangen altijd begrepen, waardoor we voortdurend blijven innoveren. Dankzij de samenwerking met Twikey en Itsme hebben we het betalen van uw facturen via domiciliëring nog meer vereenvoudigd. In dit artikel ontdekt hoe u uw Monizze-facturen moeiteloos kunt betalen via domiciliëring en waarom dit een handige keuze is.

Wat zijn de voordelen van domiciliëring?

Domiciliëring biedt tal van voordelen voor zowel consumenten als bedrijven. Het is een geautomatiseerd betalingssysteem waarbij bedragen automatisch worden afgeschreven van uw bankrekening.

Voor uw Monizze-facturen kan dit een slimme keuze zijn omdat het zorgt voor:

  • Een vlekkeloze en tijdige betaling, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het missen van betalingsdeadlines.
  • Efficiëntie en gemak, omdat het handmatig uitvoeren van betalingen tijdrovend kan zijn. Met domiciliëring wordt dit proces geautomatiseerd, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Een verlaging van risico’s, de domiciliëring draagt niet alleen bij aan uw gemoedsrust, maar het minimaliseert ook het risico op eventuele extra kosten.
  • Een tijdige oplading van de Monizze-cheques, waardoor uw werknemers er ten volle van kunnen genieten. Het bevordert een positieve werkomgeving en ondersteunt de tevredenheid van uw werknemers.

Een samenwerking met Twikey en Itsme voor uw financiële gemak

Gedaan met het versturen van een mandaat naar uw bank, het wachten op een bevestiging en deze naar ons door te sturen om de domiciliëringsopdracht definitief te activeren. Twikey maakt betalingen efficiënter en eenvoudiger door het domiciliëringsproces te automatiseren via Itsme, waardoor betaaladministratie verdwijnt.

Hoe betaal ik mijn Monizze-facturen via domiciliëring?

Activeer gemakkelijk de domiciliëring via Itsme met Twikey!

  1. Klik op de startpagina van uw klantenzone op “Domiciliëring”
  2. Klik op “Domiciliëring activeren”
  3. Controleer uw gegevens en klik op “Activeren op Twikey”
  4. Volg de stappen en bevestig uw domiciliëring via Itsme
  5. U ontvangt het ondertekende mandaat voor domiciliëring via e-mail.

Uw Monizze-facturen betalen via domiciliëring is een slimme keuze voor wie streeft naar gemak, tijdige betalingen en financiële gemoedsrust. Door de eenvoudige stappen te volgen via Itsme met Twikey, geniet u van een geautomatiseerd betalingsproces dat u meer controle geeft over uw financiën en minder kopzorgen over het betalen van rekeningen. Maak uw leven eenvoudiger door te kiezen voor domiciliëring bij Monizze.