Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Raadpleeg het saldo van uw Monizze cheques vanaf vandaag via uw BNP Paribas Fortis Easy Banking-app op uw smartphone.

Met onze integratie in de eerste bank van België zijn onze oplossingen nu beschikbaar op de apps van de drie grootste banken van het land.

Wij gaan waar onze gebruikers zijn

We innoveren voortdurend om u het leven te vergemakkelijken en u de best mogelijke klantervaring te bieden. Het raadplegen van het saldo van de cheques is een veelgebruikte functie, daarom is het belangrijk dat u dit gemakkelijk kunt doen op verschillende manieren. Naast het raadplegen van het saldo via onze mobiele app willen we u ook de mogelijkheid aanbieden om dit via uw banking app te doen.

Hoe integreert u Monizze in uw BNP Paribas Fortis-app?

Monizze koppelen aan uw BNP Paribas Fortis Easy Banking App is heel gemakkelijk.

  1. Open uw BNP Paribas Fortis Easy Banking App
  2. Kies Monizze in “Mijn diensten”
  3. Druk op “Monizze koppelen” en dan “Volgende”
  4. Meld u aan met uw MyMonizze-inloggegevens
  5. Klaar! Monizze is gekoppeld aan uw app

Nu kunt u heel simpel uw Monizze-gegevens opvolgen in uw Easy Banking App.

Raadpleeg in enkele klikken het saldo van uw maaltjdcheques, ecocheques, cadeaucheques, sport- en cultuurcheques en koopkrachtpremie!

BNP Paribas Fortis en Monizze bundelen de krachten om u het leven gemakkelijker te maken

Laurent Loncke, verantwoordelijke Retail Banking bij BNP Paribas Fortis, legt uit: “Onze ambitie is om het leven van onze klanten voortdurend te vergemakkelijken door hen extra-bancaire diensten aan te bieden die dicht bij hun dagelijkse financiële leven staan. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om het saldo van hun maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en koopkrachtpremie uitgegeven door Monizze op hun smartphone te raadplegen via onze bank-app. Deze samenwerking met de Belgische fintech is een belangrijke eerste stap naar de opening van andere niet-bancaire diensten en partners in ons digitale ecosysteem in de nabije toekomst.”

Jean-Louis Van Houwe, CEO van Monizze, benadrukt: “Dankzij deze samenwerking met BNP Paribas Fortis is Monizze nu geïntegreerd in de drie grootste banken van het land. Het is een belangrijke stap in onze missie om het leven van onze gebruikers te vereenvoudigen. Door onze maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en meer direct toegankelijk te maken via de bank-app van BNP Paribas Fortis, zetten we een nieuwe standaard voor gebruiksgemak en connectiviteit. Deze samenwerking bevestigt niet alleen de waarde van onze diensten, maar opent ook de deur naar verdere innovaties.”

Download de BNP Paribas Easy Banking App hier.

Download de Monizze-app hier.

Monizze is nu geïntegreerd in de bankapplicaties van BNP Paribas Fortis, KBC en Belfius.