icon

Bestel vanaf nu de nieuwe koopkrachtpremie!

close

De Monizze-app maakt uw leven gemakkelijker!

Ontdek de functies van onze app

Geef alle toestemmingen aan Monizze en maak gebruik van alle functies van de Monizze-app. U kunt uw voorkeuren op elk moment wijzigen in onze app (klik op het tandwielicoon).

Kom te weten wanneer uw cheques opgeladen zijn

Dankzij de meldingen van de Monizze-app wordt u meteen op de hoogte gebracht wanneer uw cheques opgeladen zijn. Vergeet niet uw meldingen in te schakelen!

Raadpleeg uw saldo en meest recente transacties

Op de startpagina raadpleegt u meteen uw saldo. Klik op uw saldo om uw transacties van het afgelopen jaar te bekijken.

Check de geldigheid van uw cheques

U kunt op elk moment de geldigheid van uw cheques controleren door op de startpagina op het saldo van uw cheques te klikken.

Transfereer transacties van de ene soort cheque naar een andere

Hebt u onlangs betaald met uw maaltijd- of ecocheques terwijl u liever met uw cadeaucheques of consumptiecheques had betaald? Goed nieuws! U kunt nu transacties transfereren van de ene soort naar een andere.

Druk op het icoontje van uw cheques om de transactiehistoriek te openen. Selecteer een transactie en klik op “Overboeken naar een andere rekening”. Selecteer het icoontje van de cheques waarmee u wilt betalen. Klik dan op “Bevestig transfer”.

Raadpleeg uw laatste stortingen

Net zoals u een overzicht hebt van uw transacties hebt u ook een overzicht van de stortingen die u krijgt van uw werkgever. Klik onderaan op het kaarticoon, daar ziet u meteen een overzicht van alle laatste stortingen voor al uw cheques.

Bezoek ons voordelenplatform Dealzz

Via de startpagina van onze app hebt u gemakkelijk toegang tot ons voordelenplatform Dealzz.

Bestel en betaal uw maaltijden

Klik op de startpagina op de knop “Eten bestellen” om uw lunch te bestellen en met uw maaltijdcheques te betalen.

Boek en betaal uw activiteiten online

Hebt u Monizze sport- en cultuur- of consumptiecheques ontvangen? U hebt dan toegang tot ons online reservatieplatform voor sportieve, culturele en ontspanningsactiviteiten en kinderkampen. U geniet van kortingen van 10 tot 30% op alle activiteiten.

Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen

Weet u niet waar u wilt gaan eten vanavond? Vind inspiratie op onze app en ontdek nieuwe plaatsen die u helemaal op het lijf geschreven zijn.

Klik op de startpagina op uw maaltijdcheques. Als uw geolokalisatie geactiveerd is ziet u op uw maaltijdcheque pagina aanbevelingen van nieuwe plaatsen in uw buurt.

Vind een handelaar in uw buurt

Met de interactieve kaart vindt u alle handelaars in uw buurt die de Monizze-kaart aanvaarden. Om de interactieve kaart te bekijken, klikt u op het vergrootglasicoon. Schakel uw locatietoegang in. Zo toont de kaart u automatisch de juiste plaats.

Met de filterfunctie op de interactieve kaart verfijnt u uw zoekopdracht volgens type handelaar. Klik op het trechtersymbool om op een bepaalde handelaar te zoeken.

Sla uw favorieten op

In uw favorietenlijstje staan al uw favoriete handelaars. Wanneer u het profiel van een winkel bekijkt, kunt u hem aan uw favorieten toevoegen door op het sterretje links bovenaan te klikken.

Raadpleeg het overzicht van uw kaarten en hun status

Klik op het tandwielicoon en vervolgens op “Mijn kaarten”. Daar ziet u een overzicht van al uw kaarten en hun status (vervallen, actief, niet actief of geblokkeerd).

Als uw kaart nog niet geleverd is krijgt u hier een aanduiding wanneer deze geleverd zal worden. Op dit scherm ziet u ook of uw kaart contactloze betalingen toelaat en vindt u uw pincode terug (indien u een kaart met pincode heeft).

Blokkeer uw kaart in één klik

Bent u uw kaart kwijt of is deze gestolen? Geen paniek! U blokkeert uw kaart gemakkelijk door naar “Mijn kaarten” te gaan, de juiste kaart te selecteren en vervolgens op de “Blokkeren” knop te klikken.

Download

De Monizze-app maakt uw leven gemakkelijker!

Dealzz: ons voordelenplatform met de beste koopjes

Ontdek

De Monizze-app: veel meer dan een elektronische portefeuille

Download