De Monizze-app maakt je leven gemakkelijker!

ONtdek de functies van de app

Je kan alle toestemmingen inschakelen en zo gebruikmaken van alle functies van de Monizze-app. Je kunt je voorkeuren op elk moment wijzigen in de app (tik op het wieltje).

Nieuw & Exclusief Monizze #mijnrekening

Kom te weten wanneer je cheques opgeladen zijn

Dankzij de meldingen van de Monizze-app word je meteen op de hoogte gebracht wanneer je cheques opgeladen zijn. Vergeet niet je notificaties in te schakelen!

Nieuw #enkelvoormij

Geniet van kortingsbonnen

De Monizze-app is vol kortingsbonnen om slimmer je aankopen te doen! Tik op “Leuke deals” op de startpagina en bekijk welke kortingsbonnen je wil gebruiken.

Nieuw & Exclusief Monizze #mijnlunch

Bestel en betaal je maaltijden

Tik op de startpagina op de blauwe knop “eten bestellen” om je lunch te bestellen en met je maaltijdcheques te betalen.

Nieuw & Exclusief Monizze #enkelvoormij

Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen

Weet je niet waar je wil gaan eten vanavond? Laat je dan adviseren door de Monizze-app en ontdek nieuwe plaatsen die je helemaal op het lijf geschreven zijn. De aanbevelingen worden getoond op de startpagina.

Nieuw & Exclusief Monizze #enkelvoormij

Geef je culinaire voorkeuren aan

De aanbevelingen op de startpagina houden rekening met je culinaire voorkeuren. Tik op het wieltje en vul je voorkeuren in.

Exclu Monizze #indebuurt

Verfijn je zoekopdracht

Met de filterfunctie op de interactieve kaart kun je de zoekopdracht verfijnen volgens type handelaar. Tik op de oranje knop “filter” en bepaal welk type handelaar je wil zoeken.

#mijnrekening

Raadpleeg je saldo en je meest recente transacties

Op de startpagina van de Monizze-app kun je meteen je saldo raadplegen. Tik op je saldo om je laatste tien transacties te bekijken.

#mijnrekening

Blokkeer je kaart in 1 klik

Ben je je kaart kwijtgespeeld of is ze gestolen? Geen paniek! Je kunt je kaart voortaan in een handomdraai blokkeren door op het wieltje te tikken.

#mijnrekening

Check de geldigheid van je cheques

Je kunt op elk moment de geldigheid van je cheques controleren door eerst op het kaartje te tikken en vervolgens op de pijl rechts van het resterende bedrag.

#indebuurt

Vind een handelaar in je buurt

Met de interactieve kaart vind je alle handelaars in je buurt die de Monizze-kaart aanvaarden. Om de interactieve kaart te bekijken, tik je gewoon op het vergrootglas. Schakel je locatietoegang in. Zo toont de kaart je automatisch de juiste plaats.

#indebuurt

Stel een handelaar voor die de Monizze-kaart nog niet aanvaardt

Aanvaardt je favoriete handelaar nog geen Monizze kaarten? Dan kun je ons dat melden. Wij nemen dan contact op met de handelaar en proberen hem te overtuigen om Monizze kaarten te aanvaarden als betaalmiddel. Deze winkels worden in het grijs aangeduid op de interactieve kaart.

#enkelvoormij

Sla je favorieten op

In je favorietenlijstje staan al je favoriete handelaars. Wanneer je het profiel van een winkel bekijkt, kun je hem aan je favorieten toevoegen door op het sterretje links bovenaan te tikken.