De Monizze-app maakt uw leven gemakkelijker!

ONtdek de functies van de app

U kan alle toestemmingen inschakelen en zo gebruikmaken van alle functies van de Monizze-app. U kan uw voorkeuren op elk moment wijzigen in de app (tik op het wieltje).

Exclusief Monizze #mijnrekening

Kom te weten wanneer uw cheques opgeladen zijn

Dankzij de meldingen van de Monizze-app wordt u meteen op de hoogte gebracht wanneer uw cheques opgeladen zijn. Vergeet niet uw notificaties in te schakelen!

Nieuw en exclusief Monizze #enkelvoormij

Boek en betaal uw activiteiten online

Hebt u Monizze sport- en cultuur- of Consumptiecheques ontvangen? U heeft dan toegang tot het onlinereservatieplatform voor sportieve, culturele, ontspanningsactiviteiten en kinderkampen. U geniet van kortingen van 10 tot 30% op alle activiteiten.

Exclusief Monizze #mijnlunch

Bestel en betaal uw maaltijden

Tik op de startpagina op de blauwe knop “eten bestellen” om uw lunch te bestellen en met uw maaltijdcheques te betalen.

Exclusief Monizze #enkelvoormij

Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen

Weet u niet waar u wilt gaan eten vanavond? Laat u dan adviseren door de Monizze-app en ontdek nieuwe plaatsen die u helemaal op het lijf geschreven zijn. De aanbevelingen worden getoond op de startpagina.

Exclusief Monizze #enkelvoormij

Geef uw culinaire voorkeuren aan

De aanbevelingen op de startpagina houden rekening met uw culinaire voorkeuren. Tik op het wieltje en vul uw voorkeuren in.

Exclusief Monizze #indebuurt

Verfijn uw zoekopdracht

Met de filterfunctie op de interactieve kaart kunt u de zoekopdracht verfijnen volgens type handelaar. Tik op de oranje knop “filter” en bepaal welk type handelaar u wilt zoeken.

#mijnrekening

Raadpleeg uw saldo en uw meest recente transacties

Op de startpagina van de Monizze-app kunt u meteen uw saldo raadplegen. Tik op uw saldo om uw laatste tien transacties te bekijken.

#mijnrekening

Blokkeer uw kaart in 1 klik

Bent u uw kaart kwijtgespeeld of is ze gestolen? Geen paniek! U kan uw kaart voortaan in een handomdraai blokkeren door op het wieltje te tikken.

#mijnrekening

Check de geldigheid van uw cheques

U kan op elk moment de geldigheid van uw cheques controleren door eerst op het kaartje te tikken en vervolgens op de pijl rechts van het resterende bedrag.

#indebuurt

Vind een handelaar in uw buurt

Met de interactieve kaart vindt u alle handelaars in uw buurt die de Monizze-kaart aanvaarden. Om de interactieve kaart te bekijken, tikt u gewoon op het vergrootglas. Schakel uw locatietoegang in. Zo toont de kaart u automatisch de juiste plaats.

#indebuurt

Stel een handelaar voor die de Monizze-kaart nog niet aanvaardt

Aanvaardt uw favoriete handelaar nog geen Monizze-kaarten? Dan kunt u ons dat melden. Wij nemen dan contact op met de handelaar en proberen hem te overtuigen om Monizze-kaarten te aanvaarden als betaalmiddel. Deze winkels worden in het grijs aangeduid op de interactieve kaart.

#enkelvoormij

Sla uw favorieten op

In uw favorietenlijstje staan al uw favoriete handelaars. Wanneer u het profiel van een winkel bekijkt, kunt u hem aan uw favorieten toevoegen door op het sterretje links bovenaan te tikken.