icon

Pre-order vanaf nu de nieuwe koopkrachtpremie!

close
Het 4-in-1 pakket voor zelfstandigen:

Tot €2150 extra koopkracht per jaar

Het 4-in-1 pakket is speciaal ontwikkeld voor zelfstandigen. Het is dé oplossing voor maximale koopkracht zonder administratie. Vier soorten cheques, één betaalkaart en €390 bovenop de €1760 aan maaltijdcheques.

Tot €1760 aan maaltijdcheques per jaar

Elektronische maaltijdcheques hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Bovendien zijn ze vrijgesteld voor 100% van sociale bijdragen. U kunt tot €8 per gewerkte dag toekennen aan maaltijdcheques. Per maaltijdcheque is er €2 fiscaal aftrekbaar.

Maaltijdcheques dienen voor de aankoop van een maaltijd en verbruiksklare voeding. U betaalt er uw boodschappen mee in de supermarkt. En zoveel meer!

Tot €250 aan ecocheques per jaar

Elektronische ecocheques hebben een geldigheidsduur van 2 jaar. Bovendien zijn ze vrijgesteld voor 100% van sociale bijdragen. Per jaar kunt u tot €250 aan ecocheques toekennen.

Ecocheques zijn bedoeld voor de aankoop van producten en diensten van ecologische aard. Zoals bijvoorbeeld oplaadbare batterijen, installaties voor hernieuwbare energie of huishoudelijke producten. En zoveel meer!

Tot €40 aan cadeaucheques per jaar

Elektronische cadeaucheques hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Bovendien zijn ze in de meeste gevallen vrijgesteld voor 100% van sociale bijdragen. Per jaar kunt u tot €40 aan cadeaucheques toekennen.

De cadeaucheque kent een zeer ruim gebruik. Gebruik cadeaucheques voor de aankoop van verschillende soorten producten en om het even welke doeleinden. Ook ontspanning en welzijn!

Tot €100 aan Activ’ cheques per jaar

Elektronische sport- en cultuurcheques hebben een geldigheidsduur van 15 maanden, van 1 juli van het lopende jaar tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar. Bovendien zijn ze vrijgesteld voor 100% van sociale bijdragen. Per jaar kunt u tot €100 aan sport- en cultuurcheques toekennen.

Op ons online Activ’ platform is er een ruime waaier aan sportieve, culturele en ontspanningsactiviteiten. Afhankelijk van de activiteit geniet u ook van kortingen van 10 tot 30%, ook wanneer uw Activ’ budget opgebruikt is.

Ontvang mijn gratis offerte

Geef hier de cheques aan waarvoor u een offerte wenst. Deze zullen ook beschikbaar zijn in uw klantenzone. U heeft geen Belgisch bedrijf? Klik hier!

Bereken mijn offerte

Waarom kiezen 55.000 ondernemingen voor Monizze?

Ontelbaar veel voordelen

icône
Eén kaart

met vier verschillende cheques

icône
Geen papierwerk

dankzij 100% automatisering

icône
Eén vaste contactpersoon

onder onze experten

icône
Beste prijs/kwaliteitsverhouding

van de markt

Dealzz: ons voordelenplatform met de beste koopjes

Ontdek

De Monizze-app: veel meer dan een elektronische portefeuille

Download