Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

29 November 2021

Werknemer

Cyber Monday, dat zijn uitzonderlijke kortingen voor online aankopen gedaan op maandag 29 november!

Superpromo Cyber Monday 2021
 
Al gehoord van Cyber Monday? Net als op Black Friday kunt u gedurende een beperkte periode hoge kortingen scoren op tal van producten. Met dat verschil dat Cyber Monday valt op de maandag na Black Friday en uitsluitend geldt voor online aankopen! Slechts drie dagen na de gekte van Black Friday is er Cyber Monday met nieuwe aanbiedingen, kortingen, acties en buitengewone kansen. In de winkel zult u gelijkaardige aanbiedingen niet vinden omdat Cyber Monday een online gebeuren is dat in 2005 voor het eerst georganiseerd werd om de e-commerce een duwtje in de rug te geven. Cyber Monday is bij het grote publiek misschien nog niet zo bekend als Black Friday. Nochtans zijn er ook op deze dag mooie koopjes te doen.

Wat kan ik kopen op Cyber Monday?

Acties rond Cyber Monday waren in het verleden vooral van toepassing op tech- en huishoudproducten. Het verrast dus niet dat vooral deze producten opduiken in het online winkelmandje! Maar sinds enkele jaren geldt dit event voor de volledige online shoppingwereld. Van schoenen over speelgoed tot doe-het-zelfmateriaal en make-up. U vindt werkelijk alles tegen onklopbare prijzen.

Cyber Monday valt ook net voor het begin van de laatste maand, de perfecte gelegenheid dus om de eerste eindejaarsinkopen te doen tegen een verlaagde prijs. Sommigen laten zich helemaal gaan door de aanbiedingen die zo verleidelijk zijn! Koopjes voor Sinterklaas of Kerstmis, u vindt ze overal op het internet tot groot plezier van jong en oud.

Cyber Monday met Monizze? Geniet nog meer van uw extralegale voordelen!

Monizze viert Cyber Monday graag samen met u! U kunt immers dubbel en dik genieten van Cyber Monday door uw Monizze-cheques te gebruiken voor uw online aankopen. De extra koopkracht die u ontvangt dankzij uw Monizze-cheques wordt dus nog groter door de vele kortingen naar aanleiding van Cyber Monday!

U kunt met uw cheques betalen in de webshop van onze partners. De volledige lijst vindt u hier.

U kunt bijvoorbeeld een voorraad warme sokken aanleggen voor de koude winternachten via Kudzu, een nieuw fototoestel of een nieuwe koptelefoon kopen via Art & Craft of uw oude huishoudtoestellen vervangen door nieuwe via Elektro Michiels! En dat allemaal met korting!

Kunt u maar geen genoeg krijgen? Surf dan naar Monizze Dealzz! Op dit platform vindt u onweerstaanbare aanbiedingen die u kunt combineren met de Cyber Monday-acties.

Het is zeer eenvoudig: gebruik het Dealzz platform om een cadeaubon te kopen die geldig is bij een van onze partners. Afhankelijk van het aanbod kunt u al genieten van meer dan 20% korting! Surf vervolgens naar de webshop van een partner naar keuze om de afgeprijsde artikelen naar aanleiding van Cyber Monday te ontdekken en gebruik uw cadeaubon om uw aankopen te betalen. U kunt zo meerdere kortingen combineren voor een en hetzelfde product!

Het grootste pluspunt? U hoeft zich geen zorgen te maken als uw Monizze-cheques al op zijn en u daardoor geen cadeaubonnen meer kunt kopen! U kunt immers ook andere betaalmiddelen, zoals Bancontact of een creditcard gebruiken om te genieten van de aanbiedingen op Monizze Dealzz!

Onze experts hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat het platform veel en uiteenlopende aanbiedingen telt. Zo is er voor iedereen wat wils!

Hoe kan ik me voorbereiden op Cyber Monday?

 

  • U moet weten dat Cyber Monday voor sommige websites begint om middernacht en voor andere in de voormiddag tussen 6 en 10 uur. Het event eindigt doorgaans om 23u59. Op andere websites gelden de promoties al vanaf Black Friday.
  •  

  • Vergeet niet dat op Cyber Monday de voorraad soms beperkt is. Aarzel dus niet te lang!
  •  

  • Ga vooraf al op zoek naar de producten die u bevallen en houd de links zorgvuldig bij!
  •  

  • Denk aan uw geliefden, aan de feestdagen, aan wat u nog nodig heeft en wat u zou kunnen plezieren. Wees goed voorbereid!