Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

4 May 2021

Werknemer

Moederdag: enkele cadeau ideeën

Moederdag
Tik, tak, tik, tak… Moederdag nadert met rasse schreden. Het valt op deze zondag 9 mei om precies te zijn. Geen inspiratie om uw lieve moeder te verwennen? We hebben een aantal cadeau ideeën op een rijtje gezet waar ze zeker blij van zal worden en die u met uw cadeaucheques kunt kopen.

Vrije tijd

Vindt uw moeder het leuk om tijd door te brengen met het gezin? Wat is er leuker dan haar een activiteit aan te bieden die u samen kunt doen. Een uitstapje naar een museum, de dierentuin of naar een theatervoorstelling, er zijn veel mogelijkheden om samen een leuke tijd te beleven.
Tijdelijke deal: koop de museumPASSmusées online op Monizze Dealzz met uw cadeaucheques.

Of het nu gaat om romantische, detective- of sciencefictionverhalen, verslindt uw moeder elk roman dat ze in handen krijgt? Een boek zal haar zeker plezieren. Laat u inspireren door de laatste uitgegeven titels om de juiste keuze te maken.
Tijdelijke deal: koop een Bol.com cadeaukaart op Monizze Dealzz met uw cadeaucheques.

Welzijn

Wat dacht u ervan om haar een moment van ontspanning te gunnen zodat ze zich kan laten verwennen? Maak een afspraak voor een massage, een gezichtsbehandeling, een toegang tot de Spa, een manicure en nog veel meer. Houdt uw geliefde moeder ervan om voor haarzelf te zorgen? U kunt haar ook een parfum, lippenstift of nagellak cadeau geven.
Tijdelijke deal: koop een Ici Paris XL-cadeaukaart online bij Monizze Dealzz met uw cadeaucheques.

Mode

Als echte fashionista is uw moeder op zoek naar de laatste trends. Ze vindt het heerlijk om goudklompjes of een uniek accessoire te vinden. Uw mama is een echte modefan. U zult haar zeker plezieren door haar een cadeaubon te geven in haar favoriete kledingwinkel.
Tijdelijke deal: koop een Zalando-cadeaukaart online bij Monizze Dealzz met uw cadeaucheques.

Fijnproeverij

Voor uw hebzuchtige moeder kunt u allerlei lekkernijen kiezen en ze in een mooie, door u versierde verrassingsmand plaatsen. Chocolade, kaas, mooi bestek, bubbels, wees origineel. En waarom zou u niet thuis een heerlijke maaltijd voor haar koken, door u of door een cateraar klaargemaakt?
Tijdelijke deal: 20% korting op de ontdekkingsdoos bij Fresheo via Monizze Dealzz , de bezorgdienst van huisgemaakte maaltijden.

Ontdek alle plaatsen waar u uw Monizze-cadeaucheques kunt gebruiken en het perfecte cadeau kunt geven aan uw geliefde moeder. Gelukkige Moederdag!

De tijdelijke deals zijn beschikbaar tot 10 mei.