Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

12 February 2021

Werknemer

Valentijn: reden te meer om uw cheques van Monizze nog liever te zien!

Voelt u ook dat er liefde in de lucht hangt? Dit jaar is er geen excuus om Valentijn zomaar aan u voorbij te laten gaan. Monizze geeft dan ook tal van tips voor een romantische avond!

1. Een romantisch diner, de must voor een geslaagde Valentijn

Valentijn is nu eenmaal de perfecte gelegenheid om met jullie tweetjes te genieten van een heerlijk diner. Dit jaar mag Valentijn dan wel ietwat bijzonder zijn, niets houdt u tegen om de kandelaars boven te halen en uw wederhelft eens goed te verwennen.

Zo kan u kiezen voor thuislevering of ‘takeaway’. Want hoewel de restaurants gesloten zijn, blijven veel uitbaters niet bij de pakken zitten. Steun dus de horeca en verras uw geliefde met een heerlijk menu van haar of zijn favoriete restaurant. Veel uitbaters aanvaarden al een betaling via maaltijd- of consumptiecheque.

Of kruipt u liever zelf achter de kookpotten? Geen probleem! Gebruik uw maaltijdcheques om de beste ingrediënten te kopen en uw schat te verwennen met uw geheim recept.

2. Een kleine attentie voor een mooie liefdesverklaring

Laat uw hart spreken en schenk de cadeaucheque die u een paar maand geleden kreeg van het werk aan uw geliefde. Een doos pralines, parfum, modeartikelen, verzorgingsproducten of een traditioneel boeket, er is voor ieder wat wils!

U kan natuurlijk ook uw ecocheques gebruiken voor een prachtig en verantwoord cadeau. Zo kunt u kopen: een mooie plant, een assortiment bioproducten, een huishoudapparaat met A+-label, ecologische decoratie, tweedehands boeken of gerecycleerde producten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontdek hier wat u kunt kopen met uw eco-, cadeau-, maaltijdcheques en consumptiecheques van Monizze en beleef een onvergetelijke Valentijn met uw geliefde.