Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

22 July 2019

Werkgever / Werknemer

De cadeaucheques: een verrassend voordeel voor werkgevers en hun werknemers!

chèques-cadeaux en entreprise

Eindejaar, huwelijk, pensioen … Er zijn veel gelegenheden om een geschenk te geven of te ontvangen binnen een bedrijf. Werkgever of werknemer, de cadeaucheque levert in elk van deze situaties aanzienlijke voordelen op!

Het genoegen iets te krijgen voor de werknemers

Dankzij onze cadeaucheques bent u zeker dat u een praktisch en leuk geschenk zult ontvangen, want u kunt het zelf kiezen dankzij onze geschenkkaart die in veel winkels bruikbaar is! U hebt dan ook eindeloos veel keuze. Gedaan met die dozen pralines terwijl u aan het diëten bent!

Doordat het bedrag op een elektronische betaalkaart staat, hebt u deze bovendien steeds op zak en kunt u het bedrag op elk moment gebruiken bij een van onze partners. Ontvangt u al maaltijd- of ecocheques van Monizze? Dan is het nog eenvoudiger. Al uw cheques worden gebundeld op dezelfde 3-in-1 kaart!

Met dit soort bedrijfsgeschenk ontvangt u een belastingvrij nettobedrag dat u kunt gebruiken in veel winkels. Bovendien geniet u als werkgever van een voordelig wettelijk kader, wat het nog aantrekkelijker maakt om de sprong te wagen! Aarzel niet om deze boodschap door te geven als u als werknemer denkt dat uw werkgever hierin geïnteresseerd kan zijn!

Cadeaucheques, ook voordelig voor de werkgever!

De geschenken aan uw werknemers zijn kleine attenties die de motivatie en loyaliteit binnen uw bedrijf verhogen. Ook al is het het gebaar dat telt, een kerstgeschenk vinden dat iedereen bevalt is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit zorgt bijna altijd voor kopbrekens, zodanig zelfs dat u overweegt dit idee te laten vallen!

Maar dankzij onze cadeaucheque bent u steeds zeker dat uw werknemers zelf het ideale geschenk vinden in de vele winkels van ons netwerk!

Als u bovendien de wetgeving rond cadeaucheques naleeft, bent u voor dit type cadeau vrijgesteld van sociale lasten en kunt u zelfs bij het merendeel van de gelegenheden het volledige bedrag van deze cheques aftrekken. Dankzij Monizze is het voordelig en eenvoudig om uw werknemers te plezieren!

Klinkt dit verleidelijk in de oren? Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we u een offerte op maat kunnen voorleggen voor uw bedrijfsgeschenken!