Fietsleasing
zit in de lift

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen om zich op twee wielen te verplaatsen. De Belgische werknemers stappen liever dan vroeger op hun fiets om te gaan werken. Talrijke van hen combineren ook fietsen met andere vervoermiddelen.

Fietsleasing
zit in de lift

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen om zich op twee wielen te verplaatsen. De Belgische werknemers stappen liever dan vroeger op hun fiets om te gaan werken. Talrijke van hen combineren ook fietsen met andere vervoermiddelen.

Uit een onderzoek van Acerta blijkt dat drie op de tien Belgische werknemers in het leasen van een fiets geïnteresseerd zijn. De fiets blijkt een geprefereerd vervoermiddel te zijn tussen Belgische werknemers. Lanceer uw fietsplan en bied uw medewerkers een verkeersmiddel aan dat gezond, ecologisch, trendy en ook fiscaal interessant is.

Ontvang een brochure met meer info

Neem contact op met Ubike om te weten hoe u een fietsplan kunt starten

Uw voordelen

 • Het kost u niets de fietsleasing aan uw medewerkers aan te bieden.
 • Het fietsplan is totaal gedigitaliseerd en eenvoudig te implementeren.
 • U voldoet aan de nieuwe eisen van uw werknemers in termen van mobiliteit, wat heilzaam is voor hun inzet, motivatie, welzijn en gezondheid.
 • Als u tot het huren wil bijdragen of een kilometervergoeding wil aanbieden, zijn deze gedragen volledig fiscaal aftrekbaar.
 • U vermindert de ecologische afdruk van uw activiteit.

De voordelen voor uw medewerkers

 • Een leasing is veel voordeliger dan een fiets als particulier kopen. Met een leasing betalen uw medewerkers hun fiets met hun brutosalaris en niet met hun nettoloon. Ze betalen dus geen sociale zekerheidsbijdragen, werkgeversbijdragen of belastingen. Ze genieten van een voordeel van tot 50%.
  Bereken het voordeel.
 • Aan het einde van de 36 maand leasing, wordt de werknemer eigenaar van zijn fiets.
 • Uw medewerkers genieten van een all-inclusive oplossing. Onze fietsleasing dienst bevat ook de verzekering tegen diefstal en materiële schade, de hulpverlening, het onderhoud en de reparaties. Gemoedsrust gegarandeerd.
 • De fietskeuze is vrij. Uw medewerkers kunnen uit een breed assortiment van fietsen in een winkel dichtbij hun huis kiezen. Het netwerk telt meer dan 450 winkels.
 • Ze kunnen hun fiets voor privédoeleinden gebruiken.
 • Door te fietsen, beoefenen ze een fysieke activiteit, wat gezondheidsvoordelen meebrengt.

Ontvang een brochure met meer info
Neem contact op met Ubike om te weten hoe u een fietsplan kunt starten

Laten we samen uw fietsplan in enkele klikken lanceren

Informatie verzameling

Wij nodigen u uit om enkele eenvoudige vragen te beantwoorden zodat we meer over uw onderneming krijgen te weten.

Intekening

U tekent op de fietsleasing bij Ubike en de bankdomiciliëring in.

Communicatie met uw medewerkers

Uw medewerkers krijgen toegang tot een persoonlijke site waar ze de noodzakelijke informatie kunnen terugvinden om hun fiets te bestellen.

Iedereen op de fiets

Elke bestelling geplaatst door een van uw medewerkers zal door u moeten goedgekeurd worden.

Na de ophaling van de fiets door uw mederwerker:

 • zullen de verzekerings-, hulpverlenings- onderhouds- en reparatiediensten beginnen.
  (Uw werknemers worden per e-mail geïnformeerd.)
 • zal uw factuur verstuurd worden.

Onze partner: Ubike

Monizze werkt samen met Ubike om haar nieuwe fietsleasing dienst voor te stellen. Ubike is de Belgische leader als het gaat over de oprichting, financiering en het beheer van fietsvloten voor ondernemingen en instellingen. Het Ubike team bedient meer dan 100 klanten (goed voor meer dan 10.000 fietsen), van grote ondernemingen zoals ING, Elia en Solvay tot talrijke KMOs.

De samenwerking tussen Ubike en Monizze biedt vele voordelen aan. Ubike brengt met zich een ervaren team van dynamische fietsliefhebbers. Bij Monizze kunt u snel contact met een adviseur opnemen die al uw vragen zal beantwoorden. Deze samenwerking zal nog zeker zich ontwikkelen, onder andere om binnenkort de mogelijkheid aan uw medewerkers te geven hun fietsleasing vanuit de Monizze mobiele applicatie te volgen en beheren.

In de pers:

Vraag naar meer informatie