Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

27 december 2019

Extralegale voordelen / Innovatie

De Monizze-app: meer dan een eenvoudige applicatie voor je cheques

application monizze

Hebben de gebruikers van onze maaltijd-, eco- en/of cadeaucheques al de Monizze-app geïnstalleerd? Met deze app kunt u niet enkel het dagelijkse gebruik van uw cheques controleren, maar ook genieten van tal van andere voordelen bovenop de cheques die u ontvangt.

Je cheques beheren wordt kinderspel

Dankzij de Monizze-app kunt u op ieder moment het saldo van uw maaltijd-, eco- en/of cadeaucheques raadplegen. In een vingerknip ziet u of u nog genoeg geld hebt staan voor uw boodschappen. Op de startpagina ziet u meteen uw saldo, maar daarnaast vindt u ook meer details over uw cheques en kunt u iedere transactie controleren.

U weet niet of uw cheques nog geldig zijn? Met een klik op de pijl rechts van het resterende bedrag ziet u alle informatie over de geldigheid van uw cheques.

Tot slot kunt u uw kaart in een handomdraai blokkeren via het tandwieltje in de app.

Hebben de voordelen van de Monizze-app u overtuigd? Installeer dan de app en vergeet niet om de notificaties in te schakelen. Zo wordt u meteen op de hoogte gebracht wanneer uw cheques opgeladen zijn.

Dienstverlening op maat voor nog meer voordelen

Naast het eenvoudiger gebruik van cheques is de Monizze-app ook nog eens op maat en voordelig. Via de tab ‘Leuke deals’ op de startpagina ziet u meteen veel kortingsbonnen verschijnen.

U wilt uw maaltijden graag bestellen en betalen via uw telefoon? Dit kan enkel en alleen met de Monizze-app!

En omdat we nog beter willen scoren, geven we u ook gepersonaliseerde aanbevelingen volgens uw geografische locatie en uw voorkeuren. Daarbij houden we rekening met uw favorieten en culinaire voorkeuren die u kunt ingeven in de app (onder het tandwieltje).

Op de interactieve kaart (onder het vergrootglas) ziet u tot slot welke handelaars in uw buurt de Monizze-kaarten aanvaarden. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door bijvoorbeeld te filteren op het type handelaar. De handelaar die u zoekt aanvaardt nog geen Monizze-kaarten? Dan kunt u ons dat melden. Wij nemen dan contact op met de handelaar.

Een hongertje ? Bestel meteen met de Monizze app

Ontdek de nieuwste en verste maaltijden op onze app. Bestel, betaal en laat uw lunch rechtstreeks leveren vanuit uw favoriete app dankzij onze samenwerking met Localimus. Of wilt u liever het huis eens uit ? Reserveer dan een tafel bij een van onze geaffilieerde restaurants aan een « last minute » prijs. Genoeg verschillende manieren om nog meer te genieten van de voordelen van uw Monizze maaltijdscheques !

Geniet meteen van de voordelen van de Monizze-app voor je maaltijd-, eco- en cadeaucheques. Download de app via de App Store of Google Play.