Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

We hebben geluisterd naar uw behoeften en verwachtingen! Ontdek de vernieuwde Monizze-app voor een nog eenvoudiger en efficiënter beheer van uw cheques. Herontdek uw favoriete functionaliteiten in een nieuw, gebruiksvriendelijker en intuïtiever ontwerp. We blijven continu innoveren om u het leven gemakkelijker te maken. Laten we samen de verschillende mogelijkheden ontdekken.

Hoe logt u zich in op uw nieuwe Monizze-app?

Log gemakkelijk in met uw e-mailadres of telefoonnummer gelinkt aan uw Monizze-account, waarmee u uw Monizze-kaart hebt geactiveerd.

Lukt het toch niet om in te loggen?

U hebt twee opties:

  • Gebruikersnaam vergeten: U kunt deze opvragen aan de hand van uw kaartnummer of rijksregisternummer.
  • Wachtwoord vergeten: U kunt een nieuw wachtwoord instellen via e-mailadres of telefoonnummer. U ontvangt uw nieuw wachtwoord via mail of SMS.

Hoe downloadt of update u de nieuwe Monizze-app?

Ontdek deze nieuwe versie door de Monizze-app te updaten of te downloaden.

Naar de Apple App StoreNaar de Google Play Store

Uw saldo en transacties steeds bij de hand

Met verschillende manieren om uw saldo te bekijken en een gedetailleerd transactiehistoriek, is het beheer van uw cheques nog nooit zo gemakkelijk geweest. Controleer de geldigheid van uw cheques in slechts een paar klikken via de startpagina of het menu. En dankzij pushnotificaties blijft u direct op de hoogte wanneer uw cheques zijn opgeladen.

Al uw essentiële functies in één oogopslag in de Hub

De gloednieuwe Hub is uw centrale plek waar u alle functies gemakkelijk terugvindt. Personaliseer uw account, beheer betalingen en transacties, besteed uw cheques online, krijg snel hulp indien nodig en zoveel meer!

Activeer uw Monizze-kaart in 1, 2, 3

Vanaf nu kunt u uw nieuwe Monizze-kaart in een paar klikken activeren in de app, via de inlogpagina als u nog geen Monizze-account hebt of via de Hub. Om uw kaart te activeren via de Hub, klikt u onder “Mijn account” op “Kaarten”.

Nog meer flexibiliteit voor uw cheques

Met uw Monizze-app kunt u transacties overzetten van het ene type cheque naar het andere en uw cheques reactiveren. En voor een soepele terugbetaling onder collega’s, betaal met Monizze en wordt direct terugbetaald in maaltijdcheques.

Grotere beveiliging en gebruiksvriendelijker

Kaart verloren of gestolen? Met slechts één klik blokkeert u uw kaart via de startpagina of de Hub. Voeg een reden toe, controleer of wijzig uw afleveradres, en bekijk de status van uw kaart. Wijzig ook moeiteloos uw persoonlijke gegevens en vraag uw gebruikersnaam op als u deze vergeten bent.

Verdubbel uw koopkracht met Dealzz

Vergroot uw koopkracht door nooit meer een geweldige deals te missen, dankzij de nieuwe integratie van Dealzz in uw app. Ontdek de beste Dealzz van het moment via de startpagina, te vinden op ons voordelenplatform in één klik. Op Dealzz vindt u meer dan 100 interessante aanbiedingen en kortingen, in de vorm van voordelige cadeaukaarten en promotiecodes.

Uw favoriete handelaars binnen handbereik

Met de nieuwe interactieve kaart is het gemakkelijk om winkels bij u in de buurt te vinden die Monizze aanvaarden en nieuwe plaatsen te ontdekken. Verfijn uw zoekopdracht met de filter. Sla uw favoriete handelaars op in uw favorietenlijstje, terug te vinden via de Hub.

Dankzij de gloednieuwe Monizze-app heeft u nu de controle over uw cheques in de palm van uw hand, zoals nooit tevoren. Deze app is niet alleen een visuele upgrade, maar ook een evolutie naar een intuïtievere gebruikerservaring waarbij flexibiliteit centraal staat. Monizze biedt gebruiksgemak zonder concessies te doen aan veiligheid. Gemak, veiligheid en uitgebreide mogelijkheden komen samen.

 

Download de nieuwe app nu:

Naar de Apple App StoreNaar de Google Play Store