Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

19 May 2021

Werknemer

Monizze Dealzz: hoe kunt u van de beste voordelen genieten?

Het Monizze Dealzz-platform gebruiken

Het nieuwe Monizze-platform staat vol met allerlei voordelen! Veel verschillende handelaars bieden er cadeaukaarten en promotiecodes op aan. Van parfumerie tot biologische producten, van koffie tot hondenvoeding,… Er staat iets voor elke liefhebber van exclusieve aanbiedingen! De kers op de taart: u kunt uw Monizze-cheques gebruiken om voor de meeste van deze producten te betalen.

Hoe gebruikt u Monizze Dealzz?

Het Dealzz-platform is zeer gemakkelijk te gebruiken. U kunt het direct bereiken via dealzz.monizze.be, in uw myMonizze ruimte ofwel via de Monizze mobiele applicatie. Zodra u op het platform aangemeld bent, krijgt u een zicht op de verschillende voordelen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt deze lijst gerust bladeren of de resultaten per Dealzz-soorten of productcategorieën filteren.

Er bestaan twee vormen van Dealzz: de cadeaukaart en de promotiecode. Om een promotiecode te gebruiken, kopieer of druk de code gewoon af om hem dan op de website van de handelaar of in zijn winkel te benutten. De cadeaukaarten, aan de andere kant, kunnen direct op het Dealzz-platform besteld worden.

Het platform biedt verschillende betalingsmethodes aan. U kunt kiezen om uw maaltijd-, eco- en cadeaucheques uit te geven, of om met bancontact te betalen. U kunt dus van de beste voordelen genieten zelfs als het saldo van uw Monizze-cheques op is!

Onze tips om van de beste Dealzz te genieten

Het gebruiken van het Dealzz-platform is al een garantie dat u van exclusieve voordelen geniet, in aanvulling op de extra koopkracht die Monizze-cheques in tegenstelling tot een salarisverhoging aanbieden. Toch is het mogelijk om nog meer van de voorgestelde voordelen te genieten door het volgende advies te volgen:

    1. Koop producten die u echt zal gebruiken: Wees zorgvuldig in uw aankopen zodat u kunt garanderen dat uw nieuwe bezittingen niet jarenlang in een kast vergeten zullen liggen. Cadeaukaarten zijn een goede manier om iemand (of uzelf!) een plezier te doen terwijl u zeker blijft dat het aangekochte product echt gebruikt zal worden.
    2. Controleer altijd de geldigheidsduur van de Dealzz: De promotionele aanbiedingen van onze partners zijn meestal beperkt in de tijd. Dit geldt ook voor de geldigheid van cadeaukaarten. Check dus altijd deze informatie om zeker te zijn de beste kansen op tijd te grijpen!
    3. Gebruik uw promotiecodes om artikelen te kopen die al in de uitverkoop liggen: Dat is een dubbele goede deal!
    4. Durf in kwaliteit te investeren: Gebruik uw Monizze-cheques en de aangeboden kortingen om in kwaliteitsproducten te investeren. Een object dat met zorg gemaakt is zal op lange termijn rendabeler zijn dan zijn goedkope equivalent.

Staat u nu klaar om op koopjes te jagen? Ontdek het Monizze Dealzz-platform!