Accepteer de coronapremie: een boost om uw zaak
te heropstarten!

De coronapremie is een maatregel genomen door de overheid met betrekking tot de onderhandelingen over de loonnormen. De premie wordt uitgekeerd in de vorm van een bonus ter waarde van maximum € 500 van werkgevers voor hun werknemers. Deze premie, die de vorm krijgt van consumptiecheques, moet verplicht uitgegeven worden in België voor 31/12/2022. Het betreft een som geld om besteed te worden in de lokale economie. Dus waarom niet gebruik maken van deze boost?

Accepteer de coronapremie van Monizze

De coronapremie kan in alle soorten handelszaken besteed worden:

De detailhandelszaken, ongeacht hun grootte, zolang de verkoop gebeurt binnen de fysieke vestiging van de zaak (online verkoop komt niet in aanmerking)

Contactberoepen (kappers, tattoo-artiesten, massage salons, schoonheidsinstituten…)

Wellnesscentra (saunas, jacuzzi, zonnebankcentra…)

De horecasector

De culturele sector (bioscopen en alle cultureel erkende of gesubsidieerde zaken)

Toeristische attracties

De sportsector (zwembaden, bowlings, fitnesscentra en alle sportassociaties verbonden aan een erkende of gesubsidieerde federatie)

Wat als de premie bij u werd uitgegeven?

Accepteer de coronapremie van Monizze

Waarom de elektronische coronapremie van Monizze aanvaarden?

Veilig en eenvoudig

Monizze is de enige 100% digitale speler die de coronapremie aanbiedt. Onze elektronische oplossing is zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor gebruikers als voor u: uw betalingsterminal wordt op afstand geactiveerd, en uw klanten kunnen vervolgens hun Monizze-kaart gebruiken om te betalen. De transacties zijn volledig beveiligd. Een klein extraatje? Nul risico dat de cheques verloren of beschadigd raken zoals bij papieren cheques.

Activeer uw terminal

Geen transactie = geen kosten

Er zijn geen additionele kosten om de coronapremie te aanvaarden. De enige kosten worden bepaald op basis van de werkelijke transacties. Geen transactie, geen kosten.

Schrijf u nu in

Zichtbaarheid en loyaliteit

De coronapremie accepteren is ook een opportuniteit om zichtbaarheid te genereren binnen ons netwerk van meer dan 450.000 gebruikers. Daarnaast boost u ook de klantenloyalieit door nog een reden te geven om uw zaak boven anderen te kiezen. Het zou zonde zijn voor uw klanten om hun € 500 niet te kunnen gebruiken bij hun favoriete handelaar.

Maak deel uit van het Monizze-netwerk

Vragen?

Als u nog vragen hebt, laat uw gegevens achter zodat één van onze experten u kan contacteren:

Ik wil de coronapremie accepteren

 

 

OF

Ik wil meer informatie