Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Naast het raadplegen van het saldo via onze mobiele app, is het nu ook mogelijk om dit te doen via mysdworx (zowel via het web als de mobiele app). Bekijk vanaf vandaag niet alleen uw loonbrieven, maar ook het saldo van uw Monizze-cheques via één app, mysdworx. Handig!

We innoveren voortdurend om u het leven te vergemakkelijken en u de best mogelijke klantervaring te bieden. Het raadplegen van het saldo van de cheques is een veelgebruikte functie, daarom is het belangrijk dat u dit gemakkelijk kunt doen op verschillende manieren.

Hoe koppelt u uw Monizze-account aan uw mysdworx account?

  1. Log in op het mysdworx portaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer “Instellingen” in het vervolgkeuzemenu.
  3. Eenmaal in de instellingen, selecteer “Diensten”.
  4. Klik op de “Activeren”-knop naast Monizze en login met uw Monizze-gegevens
  5. Klaar!

Nu kunt u eenvoudig uw Monizze-gegevens opvolgen in uw mysdworx. Met slechts enkele klikken raadpleegt u het saldo van uw maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques, sport- en cultuurcheques en/of koopkrachtpremie!

Wenst u deze instelling op uw dashboard te deactiveren? Dat kan ook via dezelfde stappen.

Waar kunt u uw Monizze-cheques terugvinden in uw mysdworx?

Nadat u uw Monizze-account heeft gekoppeld aan uw mysdworx account, kunt u de Monizze-cheques gemakkelijk terugvinden:

  • Op mysdworx web: De link naar uw Monizze-cheques staat onder de categorie “Loon en voordelen” op het dashboard. Met een enkele klik kunt u het saldo van uw cheques bekijken en uw uitgaven beheren.
  • Op mysdworx app: Als u liever mobiel gaat, is er goed nieuws! Op uw thuisscherm van de mysdworx app ziet u een handige tegel naar uw Monizze-cheques. Hier kunt u snel en eenvoudig toegang krijgen, tot al uw cheque-informatie, waar u ook bent.

U ontvangt ook notificaties in mysdworx wanneer u nieuwe cheques heeft ontvangen.

Monizze en SD Worx slaan de handen ineen voor een naadloos cheque-beheer

Monizze heeft besloten om samen te werken met SD Worx, een toonaangevende aanbieder van HR-diensten, om het beheer van cheques voor werknemers nog eenvoudiger te maken. Door deze integratie kunnen Monizze-gebruikers nu naadloos toegang krijgen tot hun cheque-saldo via het mysdworx-platform. Dit verbetert hun gebruikerservaring aanzienlijk!

Jean-Louis Van Houwe, CEO van Monizze, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Bij Monizze streven we er voortdurend naar om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden. Door samen te werken met SD Worx kunnen we onze diensten uitbreiden en tegelijkertijd onze gebruikers een geïntegreerde oplossing bieden voor het beheer van hun cheques.” Deze samenwerking illustreert de toewijding van Monizze om innovatieve oplossingen te leveren die het leven van onze gebruikers vereenvoudigen en verbeteren.

Ruben Smolders, Products Director SD Worx:Bij SD Worx zijn we voortdurend op zoek om onze gebruikers de meest gebruiksvriendelijke en praktische ervaring te bieden via onze mysdworx kanalen. Door samen te werken met Monizze en de Monizze-cheques op te nemen in onze kanalen, kunnen Monizze-gebruikers nu gemakkelijk toegang krijgen tot hun cheques en dit op een geïntegreerde manier. Handig toch?”

 

Met mysdworx wordt het beheren van uw Monizze-cheques nog gemakkelijker. Door uw accounts te koppelen, heeft u altijd en overal toegang tot het saldo van uw cheques. Ervaar zelf het gemak van mysdworx en Monizze en koppel vandaag nog uw accounts!