Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

De eindejaarsfeesten zijn altijd een ideale gelegenheid om uw naasten blij te maken. En als u er nu eens van profiteerde om een cadeau te geven dat ook het milieu blij maakt? Kan dat door uw ecocheques te gebruiken om kerstcadeautjes te kopen?

Geschenkideeën voor een klein budget

U zoekt het ideale cadeau zonder dat het een rib uit uw lijf is? Voor heel wat producten kunt u een deel van uw ecocheques gebruiken! Wij geven u enkele ideeën, aangepast aan het profiel van uw geliefde:

Voor lekkerbekken: doe uw favoriete bourgondiër plezier met een biomandje. Wijn, confituur, paté en andere heerlijke bioproducten, de mogelijkheden zijn vaak groter dan u kon dromen.

Voor de kokette dames: bio-cosmetica of tweedehandskleding kan het ideale geschenk zijn voor de milieubewuste elegante vrouw.

Voor de boekenwurmen: sommige boekenliefhebbers verslinden het ene boek na het andere. Vul hun bibliotheek aan met tweedehandsboeken.

Voor de groene vingers: of u er nu tuinmateriaal of een mooie plant mee koopt, met uw ecocheques vindt u vast en zeker het ideale cadeau om elke natuurliefhebber blij te maken.

En voor grotere budgetten?

Zoekt u een iets groter cadeau voor iemand die u bijzonder na aan het hart ligt? Ook hier kunt u met uw ecocheques het verschil maken en het ideale geschenk vinden. Enkele ideetjes:

Voor de sportievelingen: iemand die Eddy Merckx achterna wil? Een nieuwe fiets of accessoires doen zeker en vast plezier.

Voor alle dagen: heeft uw geliefde graag iets echt nuttigs als cadeau met Nieuwjaar? Gebruik uw ecocheques voor dat huishoudtoestel dat hij of zij nodig heeft.

Meer geschenkideeën vindt u hier.