Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Wij zijn verheugd om onze samenwerking met MultiSafepay aan te kondigen, een toonaangevende betaalserviceprovider voor bedrijven van elke omvang. Dit partnerschap zal ons in staat stellen ons online handelsnetwerk uit te breiden. Maar ook betaaloplossingen aan te bieden die gebruiksvriendelijk zijn en naadloos geïntegreerd kunnen worden met bestaande websites of e-commerceplatforms.

Monizze streeft naar gebruiksgemak en innovatie

Monizze is altijd op zoek naar manieren om het leven van haar gebruikers te vergemakkelijken. Wij willen het beheer en gebruik van cheques voor onze klanten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken. Onze doelstellingen richten zich op het bieden van een uitgebreid online netwerk van handelaars die onze cheques aanvaarden, evenals het bieden van een breed scala aan betalingsmogelijkheden. Om dit te bereiken is de samenwerking met MultiSafepay een belangrijke toevoeging.

MultiSafepay biedt namelijk een eenvoudige integratie van Monizze in de webshops van onze handelaars. Het is belangrijk voor ons om te blijven innoveren en nieuwe oplossingen aan te bieden. Zo hebben onze handelaars de keuze uit meerdere oplossingen bij het aanvaarden van onze cheques in hun webshop.

Waarom hebben we gekozen voor een partnerschap met MultiSafepay?

Onze samenwerking stelt ons in staat om het betalingsplatform van MultiSafepay te benutten om eenvoudige online betalingen voor onze klanten te faciliteren. Met behulp van MultiSafepay betalen onze gebruikers gemakkelijk en veilig, waardoor hun koopkracht werkelijkheid wordt.

Als onderdeel van onze samenwerking zullen de uitgebreide netwerken van handelaars van MultiSafepay ook in staat zijn om de Monizze cheques online te aanvaarden. Hierdoor vergroten we ons netwerk en kunnen onze klanten nog meer van hun extra koopkracht genieten. Het betalingsproces verloopt naadloos en efficiënt voor zowel handelaars als klanten.

Wij kijken ernaar uit om dankzij deze samenwerking onze klanten te voorzien met de best mogelijke service en betalingsoplossingen.

MultiSafepay: meer dan een betaalserviceprovider

MultiSafepay biedt een betalingsplatform waarmee bedrijven online betalingen van klanten kunnen aanvaarden via verschillende betalingsmethoden. De diensten van MultiSafepay kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden met bestaande website of e-commerceplatforms.

Daarnaast biedt MultiSafepay ook 24/7 ondersteuning en toegang tot een dashboard waar klanten hun betalingen en transacties kunnen beheren.

Het doel van MultiSafepay is om het betalingsproces voor bedrijven te vereenvoudigen en hun klanten een veilige en betrouwbare betalingsdienst aan te bieden, wat perfect aansluit bij onze eigen doelen.

Speciale integratie voor onze online handelaars

Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten ook voordeel zullen halen uit ons partnerschap met MultiSafepay. We zijn verheugd dat we onze Monizze cheques online kunnen aanbieden aan een nog grotere groep handelaars. Handelaars zullen gemakkelijker Monizze online in hun webshop kunnen aanvaarden.

Dankzij de integratie met MultiSafepay breiden we ons netwerk uit waardoor onze gebruikers gemakkelijker kunnen genieten van hun extra koopkracht.

Als handelaar, afhankelijk van welke producten u verkoopt, kunt u onze maaltijd-, eco- en cadeaucheques online aanvaarden.

Wilt u Monizze integreren in uw webshop met MultiSafepay? Klik hier!