Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

In tijden van gezondheidscrisis en aangezien de strenge regels over de opening van winkels, wenden veel consumenten zich tot het online winkelen. Dit laatstgenoemde biedt vele voordelen aan, zowel voor de klant die niet uit zijn huis wil als voor zijn handelaar.

Om aan de verwachtingen van haar gebruikers te voldoen is Monizze een samenwerking met Mollie en Ingenico ingegaan. Het partnerschap met deze twee Payment Services Providers heeft ons geholpen om onze betalingsoplossingen aan de noden van de e-commerce aan te passen. Vanaf nu kunnen Monizze-maaltijdcheques, ecocheques en cadeaucheques dus gebruikt worden om online aankopen te betalen!

Waarom Monizze op uw online winkel aanvaarden?

Het aanbieden van de Monizze-cheque betalingsmethode op een e-commerce site vereenvoudigt de aankoop voor de consument: hij kan zijn cheques gebruiken om zijn koopkracht te boosten zonder zich te hoeven verplaatsen. De coronacrisis heeft de consumptiegewoontes van velen op hun kop gezet. De digitalisering van aankoopwijzen wordt steeds sneller. Dit is het perfekte tijdstip om het aanbod van betalingsmethoden op uw online winkel te versterken.

Bovendien zult u aan uw klanten tonen dat ze uw zaak kunnen vertrouwen: als een website door Monizze wordt goedgekeurd, is de gebruiker gerustgesteld! De online-betaling is totaal veilig en door onze partners behandeld.

Als handelaar aangesloten bij Monizze is het aanvaarden van onze cheques online een manier om aan de loyaliteit van uw klanten te bouwen binnen ons netwerk van 450.000 begunstigden. Het is ook een opportuniteit om meer zichtbaarheid aan uw online winkel te geven.

Hoe kunt u de Monizze-cheques betlingsmethode op uw online winkel aanbieden?

Gebruikt u Mollie voor het beheer van betalingen op uw online winkel (bij voorbeeld op platformen zoals WooCommerce, Prestashop, Sylius, Magento 2, Oro, Shopware ofwel Odoo)? Vul dan het volgende formulier in om door onze team gecontacteerd te worden.

Gebruikt u Ingenico? Schrijf u hier in en we zullen de oplossing activeren samen met u beheerder bij Ingenico.

Als u geen van deze diensten gebruikt, maakt u geen zorgen. We werken al aan andere tools zodat de Monizze-cheques voor iedereen bereikbaar worden. U kunt altijd contact met onze team opnemen om een directe integratie via een Paybutton en onze API te bespreken, of om gewaarschuwd te worden zodra een compatibele oplossing beschikbaar wordt.

Aanvaardt u nog geen Monizze-cheques in uw winkel? Sluit u aan bij ons netwerk om uw klanten de mogelijkheid te bieden om hun maaltijd-, eco- en cadeaucheques in uw zaak uit te geven.