De elektronische coronapremie van Monizze

Bedrijven die goede resultaten hebben geboekt gedurende de COVID-19 crisis kunnen hun werknemers een uitzonderlijk ‘coronapremie’ uitkeren ter waarde van maximum € 500. Het voordelig wettelijk kader rondom deze maatregel beperkt de kost voor de werkgever. De coronapremie kan uitgegeven worden in alle soorten handelszaken, waaronder de horeca-, sport- en cultuursectoren.
U kan vanaf nu de elektronische coronapremie van Monizze bestellen.

De coronapremie bestellen

De coronapremie is:

  • Een unieke premie onder de vorm van cheques
  • Tot € 500 extra koopkracht voor uw werknemers
  • Een werkgeversbijdrage beperkt tot 16.5%
  • Een manier om de lokale economie te ondersteunen
  • Een bedrag dat 100% fiscaal aftrekbaar is

De coronapremie is momenteel beschikbaar voor pre-order en zal worden uitgekeerd van 1 augustus tot en met 31 december 2021. Ze blijft geldig tot 31 december 2022.

Meer weten over het wettelijk kader

De voordelen van Monizze

Monizze biedt een 100% elektronische versie van de coronapremie met heel wat voordelen:

Gebruiksvriendelijkheid, zonder risico om cheques te beschadigen of te verliezen

Als werknemers al Monizze-cheques hebben ontvangen, kunnen ze gewoon dezelfde kaart blijven gebruiken om hun corona premie uit te geven.

De garantie van een uitgebreid aanvaardingsnetwerk: alle betaalterminals binnen het netwerk van Monizze zijn reeds compatibel om de coronapremie te aanvaarden

Bestel nu!

Waar kunnen uw werknemers
de coronapremie uitgeven?

De coronapremie kan uitgegeven worden in alle soorten handelszaken, ongeacht de grootte, zolang de verkoop binnen de handelsvestiging gebeurt of de vestiging. Het is ook mogelijk om reparatiediensten te betalen met de coronapremie, zolang de consument zijn objecten fysiek in de winkel komt brengen voor herstelling.

Uw werknemers kunnen alsook de coronapremie uitgeven in de horecasector, de culturele sector (bioscopen en alle cultureel erkende of gesubsidieerde zaken), wellnesscentra (sauna’s, jacuzzi, zonnebankcentra…) en de sportsector (zwembaden, bowlings, fitnesscentra en alle sportassociaties verbonden aan een erkende of gesubsidieerde federatie)

Het is daarbij ook mogelijk de coronapremie te besteden bij contactberoepen (kappers, tattoo-artiesten, massage salons, schoonheidsinstituten…)

Ontdek ons aanvaardingsnetwerk

Bestel de coronapremie vandaag!

Als u al Monizze-klant bent, kunt u de coronapremie via de klantenzone bestellen. Ofwel, laat uw gegevens achter in onderstaande formulier en iemand van ons team zal u contacteren.