Mijn bestellingen

Wenst u de extralegale voordelen Maaltijd, Eco, Cadeau, Activ’ en/of Consumptie voor uw medewerkers te bestellen? Met de Monizze-klantenzone is dit heel eenvoudig!

 

Hoe kan ik de Monizze-kaarten bestellen?

Voor de bestelling van uw Monizze-kaarten moet u gewoon naar uw klantenzone gaan. U kunt de kaarten manueel bestellen of een Excel-bestand met een standaard bestelformulier downloaden:

  • Handmatige bestelling: klik in het tabblad “Werknemers” op “Werknemer toevoegen” en volg de instructies. U kunt uw bestelling dan voltooien door te klikken op “Bevestigen” of u kunt nog meer kaarten bestellen door te klikken op “Nog een kaart toevoegen”. U moet voor elke werknemer een kaart bestellen.
  • Bestellen via het formulier: ga naar het tabblad “Bestellingen”, selecteer een voordeel en klik nadien op “File importeren”. Vul in het standaard bestelformulier de gele vakjes in. Gelieve het bestand na het invullen te uploaden in uw klantenzone. U krijgt dan ook een overzicht van al uw kaarten te zien, dat u kunt bevestigen door op de daarvoor bestemde knop te klikken.

 

U kunt de bestelling van uw Monizze-kaarten op elk moment controleren in uw klantenzone. Surf daarvoor naar de tab “Werknemers” en klik dan op “Overzicht kaartproductie”. Daar vindt u de productiedatum van uw kaarten.

 

Moet ik voor elke productcategorie een aparte kaart bestellen?

De kaart van Monizze is multifunctioneel: Maaltijdcheques, Ecocheques, Cadeaucheques en Consumptiecheques worden allemaal op dezelfde kaart gezet. Het is dus niet nodig om een nieuwe kaart te bestellen als u reeds een van onze oplossingen hebt en er daar nog een aan wilt toevoegen.

Kaarten worden dus niet besteld per productcategorie, maar wel per werknemer.

Voor het Activ’ voordeel is er geen Monizze-kaart nodig. Uw medewerkers kunnen via het Activ’ onlineplatform van dit voordeel genieten.

 

Binnen welke termijn worden de kaarten geleverd en naar welk adres worden ze gestuurd?

Na de bestelling wordt de kaart naar het adres van uw bedrijf gestuurd. Als u wilt dat de kaart naar het adres van uw werknemer wordt verzonden, dan moet u dat uitdrukkelijk aanvragen. De kaarten worden geleverd binnen tien werkdagen.