FAQ

Verfijn uw zoekopdracht

Welke kosten zijn er verbonden aan het aanvaarden van Monizze?

Om Monizze in uw handelszaak te aanvaarden, betaalt u geen activerings- of abonnementskosten, u betaalt uitsluitend een kost per transactie:  

  • Maaltijd: 1,5% van het bedrag (min. € 0,10 en max. € 0,80) 
  • Eco: 2,75% van het bedrag 
  • Cadeau: 2,75% van het bedrag 
  • Activ’: transacties op basis van activiteiten  

U betaalt dus niets zolang er in uw handelszaak geen transacties plaatsvinden met Monizze.  

Hoe voeg ik een extra verkooppunt toe? 

Wanneer u een extra verkooppunt wenst toe te voegen, dient u voor dit verkooppunt een nieuw aansluitingsaanvraag in.   

Volg hiervoor de instructies via deze link.

Let op: wenst u enkel een terminal toe te voegen op een bestaand verkooppunt? Ga dan naar “Hoe voeg ik extra terminals toe of verwijder ik een terminal?”     

Ik heb mijn aanvraagformulier ingediend om Monizze te aanvaarden via mijn betaalterminal. Wanneer kan ik Monizze aanvaarden?

Na ontvangst van uw aanvraag, zorgt Monizze voor de volledige opvolging. Wij contacteren uw terminalleverancier om Monizze te configureren op uw betaalterminal. Dit gebeurt steeds binnen de 10 werkdagen, van op afstand en zonder dat uw tussenkomst vereist is. 

Wat moet ik doen om Monizze online te aanvaarden?

Als de producten en/of diensten in uw online aanbod in aanmerking komen voor betaling met maaltijd-, eco-, of cadeaucheques volgt u de procedure via deze link .

Wat moet ik doen om de Activ’ cheques van Monizze te aanvaarden?

Bent u een sport-, cultuur- of vrijetijdsorganisatie? U schrijft zich inschrijven op Activ via deze link. Activ’ is ons online platform voor het boeken van sport-, cultuur- en ontspanningsactiviteiten. Hexeko, onze technische partner, neemt vervolgens contact met u op. 

Wat moet ik doen om Monizze te aanvaarden via mijn betaalterminal(s)? 

Als de producten en/of diensten in uw aanbod in aanmerking komen voor betaling met maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques of de koopkrachtpremie kunt u deze offline of online aanvaarden. Volg de procedure, het invullen van het formulier duurt slechts 5 minuten. 

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Contacteer onze experts