Le Logo du blog Up Monizze Monizze blog

28 September 2020

Werkgever / Werknemer

Activ’: Meer dan een sport- en cultuurcheque

Na maaltijd-, eco- en cadeaucheques brengt Monizze een nieuw product op de markt: Activ’, een innovatieve oplossing voor sport- en cultuurcheques. Ontdek welke voordelen dit digitale platform uw werknemers te bieden heeft en geef hen de mentale en fysieke boost die ze verdienen.

1. Boek uw sportieve, recreatieve en culturele activiteiten

Met Activ’ kunnen werknemers allerlei activiteiten plannen die te maken hebben met cultuur, sport of ontspanning. Musea, tentoonstellingen, wellness en zelfs kinderkampen. In totaal kan gekozen worden uit meer dan 700 activiteiten.

Meer concreet werkt Activ’ als een cultuur- en sportcheque die wordt toegekend door de werkgever, maar uitsluitend gebruikt kan worden via een nieuw digitaal platform. Zo kunt u uit het ruime aanbod meteen een activiteit kiezen en online reserveren. Het platform is beschikbaar via de mobiele app van Monizze of uw MyMonizze-account.

Activ’ is 15 maanden geldig, van 1 juli van het lopende jaar tot en met 30 september van het jaar daarop. Vergeet dus niet om dit nieuwe extralegale voordeel voor juli te activeren om te genieten van de langst mogelijke geldigheidsperiode.

2. Keuze uit diverse kortingen

Als werknemer kunt u per jaar tot € 100 aan sport- en cultuurcheques ontvangen die vrijgesteld worden aan belastingen en sociale lasten. Maar Activ’ is nog voordeliger. Afhankelijk van de activiteit geniet u ook van kortingen van 10 tot 30%. Wilt u van deze kortingen blijven genieten gedurende de geldigheidsperiode van 15 maanden? Dan kunt u bijbetalen eens het bedrag toegekend door uw werkgever opgebruikt is. Zo kunt u meer dan een jaar lang genieten van voordelige prijzen!

Met Activ’ krijgt u ook interessante aanbiedingen op jaarabonnementen voor sportieve en culturele activiteiten of zelfs op kinderkampen zodat uw kroost weet wat te doen tijdens de schoolvakanties. U kunt deze kortingen dus gebruiken voor het hele gezin.

Met dit digitale platform kunt u in alle eenvoud genieten van de voordelen van uw sport- en cultuurcheques. U loopt niet langer het risico om uw papieren cheques te verliezen, want alles blijft veilig op uw account staan.

3. Gelukkige en productieve werknemers

Als werkgever moet u geen sociale lasten betalen op dit extralegale voordeel. Maar nog belangrijker is dat deze sport- en cultuurcheques het geestelijk en lichamelijk welzijn bevorderen doordat uw werknemers momenten van ontspanning aangeboden krijgen. Volgens het Alberta Centre for Active Living zijn werknemers met een actieve levensstijl 12% productiever en 27% minder afwezig door ziekte dan passieve werknemers. Een grote meerwaarde dus voor uw bedrijf.

Met Activ’ vereenvoudigt u ook uw administratie. Alles verloopt immers online, zonder dat u kosten voor levering of administratie hoeft te betalen.

Wacht niet te lang en geef uw werknemers een boost met onze Activ’ oplossing. Vraag uw offerte op maat en zonder aankoopverplichting. Op onze site kunt u ook zien waar en hoe u de sport- en cultuurcheques gebruiken.