Ontdek uw gloednieuwe mobiele Monizze-app!

close

Blog

Flexibiliteit, gebruiksgemak en persoonlijk contact: ontdek waarom Lareco Infra koos voor Monizze

#Werkgever

Lareco Infra ging in 2019 in zee met Monizze: ze belonen hun medewerkers met ecocheques, cadeaucheques en zelfs maaltijdcheques, al is dit niet verplicht in hun paritair comité.

Waarom kozen ze voor de extralegale voordelen van Monizze? We gingen in gesprek met Kelly De Decker, HR-manager bij Lareco Infra.

Waarom medewerkers van Lareco Infra cheques ontvangen

Welke cheques bieden jullie aan, en waarom?

We kennen maaltijdcheques, ecocheques en cadeaucheques toe. De reden is eigenlijk eenvoudig: we kunnen zo onze medewerkers bedanken en motiveren op een manier die voor ons fiscaal erg interessant is.

Hoewel we volgens de richtlijnen van ons paritair comité geen maaltijdcheques hoeven te geven, zijn we hier al een hele tijd geleden mee begonnen.

We merken dat maaltijdcheques steeds meer als vansprekend worden ervaren. Is dit bij jullie ook het geval?

Ja, zeker. Onze arbeiders vroegen zelf of ze maaltijdcheques konden ontvangen. Beter nog: hun echtgenotes vroegen er eigenlijk naar! Het merendeel van onze arbeiders zijn mannen; hun partners lijken maaltijdcheques extra te waarderen, omdat ze het gevoel hebben zo ‘gratis’ naar de winkel te kunnen. Dat is een psychologisch effect, denk ik.

Waarom Lareco blijft kiezen voor Monizze

Jullie zaten vroeger bij een andere uitgever. Waarom zijn jullie in 2019 overgestapt? 

De scherpe prijzen en het unieke aanbod waren belangrijke redenen. Wat Monizze echter onderscheidt, is hun persoonlijke touch en het menselijk contact, zonder onnodige salespraatjes. Dat is een verademing, vergeleken met de andere uitgevers.

Hebt u intussen nog andere voordelen ontdekt?

Absoluut! Het klantenportaal is zeer gebruiksvriendelijk. Als HR-manager kan ik zien wanneer cheques gaan vervallen en onze medewerkers tijdig waarschuwen om ze te gebruiken of verlengen. Bovendien voorziet Monizze ook communicatie naar de begunstigden.

Onze medewerkers waarderen de eenvoud van de app ook enorm. Ze kunnen gemakkelijk zien waar en waarvoor ze hun cheques kunnen gebruiken. Daarnaast vinden ze het gemakkelijk dat ze geen pincode moeten onthouden en hun Monizze kaart zo kunnen gebruiken.

Kortom, Monizze biedt een eenvoudige, maar effectieve oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften.

Bedankt voor het interview en de mooie woorden, Kelly!

Wilt u uw medewerkers ook motiveren met maaltijd-, eco-, cadeau- of sport en cultuurcheques? Klant worden bij Monizze? Dat kan eenvoudig!

  • Kent u nog geen cheques toe? Vraag nu uw gratis offerte aan
  • Geeft u al cheques via Pluxee (Sodexo) of Edenred? Overstappen is gemakkelijk(er)! Ontdek hier hoe u makkelijk en snel kan overstappen.