< Terug

Monizze en Ctec pionieren met digitale fietsleasing voor kmo’s

Fietsleasing zit al enkele jaren in de lift: bijna 1 op de 3 Belgen geeft aan er interesse in te hebben. De coronapandemie zorgde daarbij nog voor een extra, even onverwachte als ongeziene boost, met soms tot drie keer zo veel aanvragen als een jaar eerder. De redenen voor die populariteit zijn niet ver te zoeken: gezond, leuk, geen file, fiscaal interessant, toegankelijk voor zowat alle salarisniveaus, volledig vrije modelkeuze … Enzovoort.

Monizze verzet opnieuw de bakens door de handen in elkaar te slaan met Ctec, Belgisch marktleider in fietsleasing voor bedrijven. Door het unieke, volledig digitale en specifiek voor kmo’s ontwikkelde aanbod van Ctec in zijn kanalen te integreren, positioneert Monizze zich andermaal als ideale partner en ‘one-stop shop’ in extralegale voordelen voor werkgevers, met het meest complete gamma aan opties om de koopkracht en het mentaal welzijn van werknemers te bevorderen.

Dat unieke aanbod is behalve voor werkgevers ook voor de werknemers erg interessant: doordat de kost voor de leasing – die behalve de huur ook verzekering, pechverhelping, reparatie en onderhoud omvat – van het brutoloon afgehouden wordt, komt dit neer op een voordeel tot 50%.

 

In de pers:

De Tijd
Trends
Made-in