< Terug

Ecocheques: snelle overgang van papier naar elektronisch!

Monizze maakt de balans op na een jaar van elektronische maaltijdcheques en zes maanden van elektronische ecocheques. Omdat er een transitie naar het digitale is, ziet Monizze zijn positie van pionier en bevoorrechte partner meer dan ooit versterken.

Tussen 2015 en 2016 kende Monizze een groei van meer dan 60% in de uitgifte van elektronische maaltijdcheques. De omzet groeide in diezelfde periode met 84%.

De elektronische ecocheque is ondertussen een doorslaand succes. In vier maanden tijd zijn er evenveel klanten naar overgestapt als de afgelopen twee jaar naar de elektronische maaltijdcheques. Deze trend is overigens in de laatste NAR (Nationale ArbeidsRaad) over dit onderwerp, in september, bevestigd voor de gehele markt, met een overgang van 18% van papier naar digitaal. Bij Monizze alleen al hebben 3 000 bedrijven een ecocheques-contract ondertekend, ofwel 23% van zijn totale klantenbestand. Deze resultaten, die een potentieel van 35 000 begunstigden vertegenwoordigen, zijn tweemaal hoger dan de prognoses van de digital native van de sector.

Het Nieuwsblad
artikelhetnieuwsblad
Het Laatste Nieuws
artikelhln